Bilim insanları Dünya’nın sonu için tarih verdi! Sevdiklerinizle vedalaşın, sonumuz korkunç

Bilim İnsanları tarafından oluşturulan “Kıyamet Saati” hakkında ürküten bir gelişme yaşanıyor. Bilim insanları, saati 90 saniyeye kalaya getirdi. Bu da Dünya’nın sonuna çok yaklaştığımız anlamına geliyor.

Bilim insanları Dünya’nın sonu için tarih verdi! Sevdiklerinizle vedalaşın, sonumuz korkunç

Son dönemde yaşanan felaketler ve doğal afetler, insanların dünyanın sonuyla ilgili endişelerini de yeniden ayyuka çıkardı. Özellikle iklim krizi ve ekonomik krizler, insanları zorlamaya devam ederken, bilim insanları tarafından oluşturulan "Kıyamet Saati"yle ilgili ürküten bir gelişme yaşandı. 

HASTALIK VE NÜKLEER SAVAŞ

Bilim insanları 'Kıyamet Günü Saati'nin hastalık, iklim dalgalanması ve nükleer savaş tehditleri nedeniyle gece yarısına her zamankinden daha yakın olduğunu söyledi. Bilim insanları insanlığın daha büyük ve ciddi bir yok olma riskiyle karşı karşıya olduğunu belirtti.

Bilim insanları Dünya’nın sonu için tarih verdi! Sevdiklerinizle vedalaşın, sonumuz korkunç - Resim : 1

EN KISA SÜRE OLARAK TARİHE GEÇTİ

 Bulletin of the Atomic tarafından oluşturulan 'Kıyamet Günü Saati' ile bilim insanları insanlığın sona ne kadar yaklaştığını gösteriyor Dün yapılan duyuru ile Kıyamet Günü Saati, bu yıl gece yarısına 90 saniye kalaya getirildi. Bu, insanlığın 'kendini yok etmesine en kısa süre' olarak da tarihe geçti.