Bill Gates'in telefonu hayrete düşürdü! Bill Gates hangi telefonu kullanıyor?

Bill Gates'in kullandığı telefonu öğrenenler hayrete düştü. Herkes Bill Gates'in Microsoft üretimi Surface Duo akıllı telefonu kullandığını düşünürken aslı bambaşka çıktı. Peki, Bill Gates hangi telefonu kullanıyor?

Bill Gates'in telefonu hayrete düşürdü! Bill Gates hangi telefonu kullanıyor?

Microsoft'un kurucu ortağı Bill Gates'in kullandığı telefonu öğrenenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. 66 yaşındaki Amerikalo girişimci Bill Gates'in Microsoft üretimi katlanabilir bir telefon olan Surface Duo akıllı telefonu kullandığı düşünülüyordu. Fakat katlanabilir bir telefon kullanmasına rağmen Surface Duo kullanmadığı ortaya çıktı. Peki, Bill Gates hangi telefonu kullanıyor? 

BİLL GATES HANGİ TELEFONU KULLANIYOR?

Bill Gates, Reddit'te gerçeklşen bir etkinlikte kullandığı telefonu açıkladı. Gates, katlanabilir akıllı telefon olan Samsung Galaxy Z Fold3 kullandığını söyledi. "Bir Android Galaxy Z Fold3'üm var. Farklı olanları denerim. Bu ekranla harika bir taşınabilir bilgisayar ve telefonla idare edebiliyorum ve başka hiçbir şey apmıyorum." diye konuşan Gates, herkesi hayrete düşürdü.

Peki, Bill Gates neden Microsoft Surface Duo kullanmıyor? Bunun nedeni, Samsung'un Microsoft ile ortaklığı ve Windows ile entegrasyonu olabilir. Microsoft Surface Duo, Samsung Galaxy Z Fold 3 ile neredeyse aynı özelliklere sahip. Fakat her iki telefon arasında farklılıklar da var.