Billur Kalkavan'dan "En ilginç nerede cinsel ilişkiye girdiniz?" sorusuna yanıt

Ünlü oyuncu Billur Kalkavan, olay yaratan itiraflarına bir yenisini daha ekledi. Daha önce "Cinsel içerikli film izlemek özgürlük" demesi nedeniyle çok konuşulan Kalkavan, bu sefer de "En ilginç nerede cinsel ilişkiye girdiniz?" sorusuna "Denizde" yanıtını verdi.

Billur Kalkavan'dan "En ilginç nerede cinsel ilişkiye girdiniz?" sorusuna yanıt

Zaman zaman yaptığı açıklamalarla olay yaratan Binnur Kalkavan'dan yeni bir çıkış geldi. Daha önce "Cinsel içerikli film izlemeyi özgürlük olarak görüyorum ve izliyorum" sözleri nedeniyle çok konuşulan Kalkavan bu sefer de hayatında yaşadığı en ilginç cinsellik deneyimini söyledi.

Youtube kanalına konuk oldu

Athena'nın "Ses Etme" parçasının klibinden de tanınan drag queen Cake Mosque (Onur Gökhan Gökçek), Buralarda Neler Dönüyor Bi'Bilsen adlı Youtube programına oyuncu Billur Kalkavan'ı konuk etti."

Zaman zaman iddialı açıklamaları ve açık sözlülüğüyle dikkat çeken Billur Kalkavan sorulan sorulara açık açık yanıt verdi. Billur Kalkavan "Bir günlüğüne erkek olsanız ne yaparsınız?" sorusuna "Bir kadınla yatar ve ayakta tuvaletimi yapardım" yanıtını verdi.Billur Kalkavan'a 'En ilginç nerede cinsel ilişkiye girdiniz?' sorusu soruldu! Açık açık yanıt verdiKalkavan ardından kendisine sorulan "Cinsel ilişki yaşadığın en sıra dışı yer neresiydi?" sorusuna da açık açık yanıt verdi.

"Denizin içinde cinsellik yaşadım"

Eski basketbolcu Buğra Bahadırlı ile 2009'da aşk yaşamaya başlayan Billur Kalkavan soruya "Denizin içi. Ben öyle alternatif yerlerden çok hoşlanmam. Benim için cinsel ilişki ortamının rahat olması lazım."Billur Kalkavan cinsel içerikli oyuncakları kullanmadığını da söyledi. Kalkavan ayrıca eşcinsel yetişkin film izlemeyi sevdiğini de itiraf etti. Kaynak: Haberler