Yıldırım ve İmamoğlu cephesi canlı yayın için hazırlık yapıyor!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım ile Millet İttifakı'nın CHP'li adayı Ekrem İmamoğlu'nun katılacağı canlı yayın programı ile ilgili kulisler hareketlendi.

Yıldırım ve İmamoğlu cephesi canlı yayın için hazırlık yapıyor!

Yeni Şafak gazetesinin haberine göre, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım ile Millet İttifakı'nın CHP'li adayı Ekrem İmamoğlu'nun katılacağı canlı yayın programı TRT ekranlarında olacak.

Canlı yayının günü ve saati ise pazartesi günü belli olacak. Görüşmenin tek moderatör tarafından yönetileceği ve sadece iki adayın katılacağı belirtildi.

Canlı yayın daveti ilk olarak Ekrem İmamoğlu'ndan gelmiş, Binali Yıldırım "kararlaştıralım, olabilir" yanıtını vermişti.

Yıldırım dün akşam konuk olduğu TRTHaber yayınında da, CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu ile canlı yayında yapılacak bir tartışma için "Kesin olacak" ifadesini kullanmıştı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu'nun ortak canlı yayınına ilişkin olarak, sürecin Mahir Ünal ve Engin Altay tarafından yürütüldüğünü, onların gerekli açıklamaları yapacağını söyledi.