Binali Yıldırım'ın duygusal anları!

23 Haziran seçimleri sonra Binali Yıldırım AK Parti grup toplantısına katıldı. Üzüntüsü yüzünden okunan Yıldırım'ın Erdoğan'ın konuşması esnasında bir hayli duygulandı. Yıldırım'ın dün katıldığı cenaze töreninde de duygusal anlar yaşadı.

Binali Yıldırım'ın duygusal anları!

23 Haziran seçimleri sonrası bugün partiler TBMM’de grup toplantılarını düzenledi. AK Parti seçim sonrası ilk grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan İBB Başkanlığına seçilen Ekrem İmamoğlu’nu bir kez daha tebrik etti.

Binali Yıldırım'ın duygusal anları! - Resim : 1

Erdoğan grup toplantına katılan AK Parti adayı Binali Yıldırım’a da teşekkür etti. Erdoğan’ın teşekkür konuşması sırasında Ak Parti grubunun da alkışladığı Yıldırım duygusal anlar yaşadı.. Erdoğan’ın teşekkürüne eliyle karşılık veren Yıldırım’ın bir hayli üzgün olduğu gözlendi. Daha sonra İstanbul seçimlerine ilişkin bir açıklama yapan Erdoğan şu değerlendirmelerde bulundu:

Binali Yıldırım'ın duygusal anları! - Resim : 2

- Binali Beyin seçimi kazanmasını arzu ettik

Binali Beyin seçimi kazanmasını arzu ettik. Kendisine gayreti ve mücadelesi için buradan teşekkür ediyorum. Binali bey İstanbul'da bürokrat olarak başladığı hizmet yolculuğunu bugüne kadar sürdürmüştür. Kendisi tecrübelerini, projelerini hayata geçirmek için aday olmuştu. Ama İstanbul halkının takdiri bu şekilde gerçekleşti.

- Sandık görevlisinin cenazesine katılan Binali Yıldırım zor anlar yaşadı

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, dün hayatını kaybeden AK Parti'nin sandık görevlisi Özgür Zengin'in cenazesine katıldı.

Binali Yıldırım'ın duygusal anları! - Resim : 3

Binali Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yenileme seçiminde AK Parti'nin sandık görevlisi olan ve seçim sırasında geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden Özgür Zengin'in cenazesine katıldı.

Binali Yıldırım'ın duygusal anları! - Resim : 4

Yıldırım, bir an olsun yanından ayrılmadığı Zengin'in acılı babasını teselli etti. Yıldırım acılı babayı teskin ederken duygusal anlar yaşadı.

Binali Yıldırım'ın duygusal anları! - Resim : 5

30 yaşında hayatını kaybeden Zengin'in cenaze namazı, Hz. Ebubekir Camiinde ikindi namazına müteakiben kılındı. Cenazeye katılan Zengin'in yakınları tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Binali Yıldırım, bir an olsun yanından ayrılmadığı Zengin'in acılı babasını teselli etti.