Cam silmek için çıktığı 4. kattan beton zemine düştü

Bingöl'de 4'üncü kattaki dairenin balkon camını silmek isterken dengesini kaybeden 17 yaşındaki kız çocuğu yere düştü. Düşmeden önce korkuluklara tutunan ancak tüm çabasına rağmen gücünü yitiren kızın o anları cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Bingöl'de yaşayan 17 yaşındaki kız çocuğu 5 katlı bir apartmanın 4'üncü katındaki daireden yere düştü. Cam silmek için çıktığı dairenin balkonunda dengesini kaybeden kızın imdadına korkuluklar yetişmişti ancak kız sarıldığı korkulukları kavrayamayınca beton zemine çakıldı.

Yakınları yetişmek istedi, olmadı

Olay, merkeze bağlı Selahaddin Eyyübi Mahallesi'nde 5 katlı bir apartmanın 4. katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cam balkonu silmeye çalışan 17 yaşındaki M.A., bu sırada dengesini kaybedip düştü ancak korkuluklara tutundu. Yakınlarının M.A.'yı tutma çabası da boşa çıkınca talihsiz kız yere düşerek ağır yaralandı.

Durumu ağır

Yaralanan kız çocuğu çağrılan ambulansla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Elazığ'da Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen M.A. ameliyata alındı. Ameliyattan çıkan genç kızın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Öte yandan, olay anı çevredeki bir kişi tarafından cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi.