Sığınma evinden aldı, öldürdü!

İstanbul'daki bir kadın sığınma evinden alıp, Bingöl'e götürdüğü eşi Zeynep T.'yi tartışma sırasında silahla vurarak öldüren Osman T. yakalandı. Zeynep T.'nin iki çocuğu bulunduğu belirtildi.

Sığınma evinden aldı, öldürdü!

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde yaşayan Zeynep T., kocasıyla yaşadığı sorunlar ve gördüğü şiddet nedeniyle 2 ay önce İstanbul'a giderek kadın sığına evine yerleşti. Kocasının telefonla ulaştığı kadın bir süre sonra barışma teklifine sıcak bakarak geçtiğimiz hafta kocasıyla birlikte Bingöl'ün Karlıova ilçesi Turgut Özal Mahallesi Sanayi Sitesi'nde bulunan evine geldi.

Edinilen bilgiye göre, Zeynep T. (27), kocası Osman T. ile tartıştı. Çıkan tartışmada koca, eşini tabanca ile vurarak öldürdü. Olay sonrası şüpheli koca polise teslim oldu. Kadının cansız bedeni ise olay yerinde yapılan inceleme sonrası otopsi yapılmak üzere Bingöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Şüpheli kocanın emniyette sorgusunun sürdüğü, işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi. 2 çocuk annesi Zeynep T'nin, 2 ay önce İstanbul'a gittiği orada polis aracılığıyla bir kadın sığınma evine yerleştiği ancak geçtiğimiz hafta eşiyle görüşerek kendi isteğiyle Karlıova ilçesine getirildiği öğrenildi.