Kırmızı Oda'nın yıldızı Pınar Deniz Barbara Palvin'e benzerliğiyle gündem oldu!

Binnur Kaya'nın başrolünü paylaştığı Tv8'in fenomen dizisi Kırmızı Oda'da Nazlı karakterine can veren ünlü oyuncu Pınar Deniz, Barbara Palvin'e olan benzerliğiyle gündem oldu.

Kırmızı Oda'nın yıldızı Pınar Deniz Barbara Palvin'e benzerliğiyle gündem oldu!

Seyirciyi Tv8 ekranına kilitleyen Binnur Kaya ve Tülin Özen'in başrollerini paylaştığı dramatik dizi Kırmızı Oda, reyting rekotları kırmaya devam ediyor.

Olay örgüsü kadar oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken fenomen diziye son olarak ünlü oyuncu Pınar Deniz dahil oldu. Dizide Nazlı karakterine can veren güzel oyuncunun performansı izleyiciden tam not aldı.

 

Sosyla medyada merak konusu olan Pınar Deniz'in ünlü manken Barbara Palvine'e olan benzerliği dikkat çekti.

Kırmızı Oda'nın yıldızı Pınar Deniz Barbara Palvin'e benzerliğiyle gündem oldu! - Resim : 2

 Kırmızı Oda'nın Nazlı'sı Pınar Deniz kimdir?

Kırmızı Odaoyuncuları arasında yer alan Pınar Deniz, Nazlı karakterine hayat veriyor. Kliniğe çift terapisi için gelen Nazlı ve Recai arasında yaşananlar izleyicileri hayrete düşürdü. Oyunculuğu ile dikkat çeken Pınar Deniz daha önce ilk olarak Vatanım Sensin dizisinde tanınmıştı.

Pınar Deniz, 4 Kasım 1993 tarihinde Adana’da dünyaya geldi. Aslen Mardinli ve Arap kökenlidir. İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu.

Kırmızı Oda'nın yıldızı Pınar Deniz Barbara Palvin'e benzerliğiyle gündem oldu! - Resim : 3

Çocukluğundan beri oyuncu olma hayalleri kuran Pınar Deniz, oyunculuk eğitiminin yanı sıra dans dersleri aldı. İlk oyunculuk deneyimini Sil Baştan dizisinde yaşadı, bu dizide Evrim karakterini canlandırdı.

Kırmızı Oda'nın yıldızı Pınar Deniz Barbara Palvin'e benzerliğiyle gündem oldu! - Resim : 4

Şarkıcı Murat Dalkılıç'ın Yani adlı şarkısının klibinde oynamıştır.

Asıl çıkışını ise tarihi bir dizi olan Vatanım Sensin ile yaptı. Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in başrollerini paylaştığı dizide Yıldız karakterini canlandırdı.