Kızını 2 yıl boyunca kulübeye kilitledi

Çaresiz anne 2 yıl boyunca kızını kulübeye kilitledi. 16 yaşındaki kızına bunu yapmak zorunda olduğunu söyleyen annenin gerekçesi ise yürek yaktı.

Kızını 2 yıl boyunca kulübeye kilitledi

Avustralya'da yaşayan bekar bir anne olan Emma Parry, 16 yaşındaki kızı Stephanie Lewis için hayatının en zor fedakarlığını yapıyor. Kızını kulübeye kilitlediğini duyanlar ilk başka onun canavar bir anne olduğunu düşünüyor. Ancak gerçekte bambaşka....

"Asla yapmak istemedim ama..."

Emma Perry, zor bir evliliğin ardından eşinden ayrıldı. Kızı ergen olduğu dönemlerde yaşadığı bu travmadan kurtulamadı. Zor bir dönemden geçiyordu ve sürekli kendisine zarar vereceğinden bahsediyordu. Annesi kızının kendini öldürmesinden korktuğu için çareyi evinin içine tahta bir kulübe yaptırmakta buldu. Kızını gün boyu gözetim altında tutup, geceleri de kulübeye kilitledi.

Kızını psikiyatri kliniğine götürebilmek için yeterli maddi gücünün ve zamanının olmadığını söyleyen anne, "Küçük bir kasabada yaşıyoruz ve günlük psikiyatri kliniğine gidip gelebilmek için 5 saat yolculuk yapmamız gerekiyordu. Bu yüzden farklı bir çözüm aramaya başladım. Sonunda kızımın iyileşeceğini ve eskiden olduğu gibi sevgi dolu bir insan olacağını biliyordum" dedi.

Başardı ve evlendi

Şu anda 19 yaşında olan Stephanie, 2 yıllık tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuştu ve zihni kötü düşüncelerden temizlendi. Lisede aşık olduğu insanla evlendi. Hikayesini gençlere rol modeli olması için anlatan genç kadın, "İyi değildim ve sürekli kötüye gidiyordum. Yanımda en büyük destekçim annem vardı. İkimiz için de zor bir süreç oldu ancak başardık. Bunu benim gibi isteyen herkes yapabilir" dedi.