Belediye Meclis toplantısında rezalet! Yarı çıplak katıldı

Newcastle Belediyesi Geliştirme Uygulamaları Komitesi Toplantısını görüntülü görüşme üzerinden gerçekleştirdiği sırada skandal bir olay yaşandı. Bir belediye meclis üyesinin toplantıya yarı çıplak katıldığı görülünce belediye başkanı konuşmasını keserek uyarıda bulundu.

Belediye Meclis toplantısında rezalet! Yarı çıplak katıldı

Newcastle Belediyesi Geliştirme Uygulamaları Komitesi Toplantısını görüntülü görüşme üzerinden gerçeklşeştirdiği sırada skandal bir olay yaşandı.

Newcastle Lord Belediye Başkanı Nuatali Nelmes görüntülü görülme sırasından yarı çıplak görünen belediye meclis üyesi Allon Robinson’ı yarı çıplak görünce konuşmayı yarıda kesmek zorunda kaldı ve uyarıda bulundu.

news.com.au'nın haberine göre; Belediye Başkanı Nuatali Nelmes, Robinson’ı “Bir konsey toplantısında bu şekilde katılamazsınız. Bu durum konseyin itibarını zedeliyor ve ben bununla uğraşmak istemiyorum” diyerek sert bir dille uyarıda bulundu.

Belediye Meclis toplantısında rezalet! Yarı çıplak katıldı - Resim : 1
Allon Robinson

 

Robinson’ın yarı çıplak hali ilk olarak diğer meclis üyelerine göründü. Ancak Robinson’ın belediye başkanının uyarısına verdiği yanıt sırasında üstsüz hali kamuya açık olan yayında da görüldü.

Uyarıların ardından Robinson üzerini giydikten sonra Başkan Nelmes bir sonraki gündem maddesine geçerek toplantıya devam etti.

Bu durum Robinson’ın yerel yönetim içindeki ilk skandalı olmadığı ortaya çıktı.

2012'de bağımsız bir Meclis Üyesi olan eski jokey Robinson, meslektaşları hakkında bir dizi küfürlü yorum yaptığının ortaya çıkması üzerine sert bir raporun ardından partisi tarafından kısa süre önce görevden alınmış.

Belediye Meclis toplantısında rezalet! Yarı çıplak katıldı - Resim : 2
Belediye Başkanı Nuatali Nelmes