Küçük bir ısırık hayatını kabusa çevirdi! 66 ameliyat geçirdi

'Shan' Visser, 17 Ocak 2017'de firavun faresi tarafından ısırıldı. Bu olaydan sonra 66 ameliyat geçirmek zorunda kaldı. Hayatta kalma savaşını ise sosyal medyadan paylaştı.

Küçük bir ısırık hayatını kabusa çevirdi! 66 ameliyat geçirdi

Shaninlea ‘Shan’ Visser, Ocak 2017'de bir firavun faresi tarafından ısırıldı. Önemsemediği bu ısırık hayatını kabusa çevirdi. Isırıldıktan iki gün sonra yere yığıldı. Kaldırıldığı hastanede hayati organlarının iflas etmeye başladığı tespit edildi. 11 gün komada kaldı. 36 yaşındaki kadın yaşadıklarını şöyle anlattı: “Ellerim alev almış gibi hissediyordum ve dayanılmaz bir acı içerisindeydim Eski patronum beni hastaneye yetiştirdi.”

Hayatta kalabilmesi için ampute edildi

Kadının ailesine ve kızına Shan'ın hayatta kalma şansının çok zayıf olduğu söylendi ve Shan'ın hayatını kurtarmak için elinden geleni yapan doktorlar kadını suni komaya soktu. 

Kan zehirlenmesi yaşadığı tespit edildi

Küçük bir ısırık hayatını kabusa çevirdi! 66 ameliyat geçirdi - Resim : 2

Sepsis de denilen kan zehirlenmesi, vücudun bir enfeksiyonla savaşmaya çalıştığında, aşırı tepki vermesi ve vücudun organlarına saldırmasıyla ortaya çıkan hayatı tehdit eden bir durumdur. Doktorlar Shan'ın burnunu, dudaklarını, diz altından iki bacağını ve her iki kolunu da dirseğin altından kesmek zorunda kaldı.

66 ameliyat geçirdi

Shan daha sonra çenesini ve dudaklarını yeniden inşa etmek için operasyonlar geçirdi. Shan, “Dudaklarım uyluğumdan derinin altına bir doku geliştirici yerleştirilerek yeniden inşa edildi" açıklamasında bulundu. Bugüne kadar 66 ameliyat geçirdim" diyen genç kadın, hayatta kalma mücadelesini sosyal medya hesaplarından paylaşarak benzer tecrübeler yaşayanlara yardımcı olmaya çalışıyor.

Küçük bir ısırık hayatını kabusa çevirdi! 66 ameliyat geçirdi - Resim : 4