Evine aldığı genç tarafından telefonu için öldürüldü

Bir otelin resepsiyon görevlisi parkta tanışıp evine aldığı genç tarafından öldürüldü. Polise çelişkili ifadeler veren katilin yalanını bilirkişinin bulduğu detay ortaya çıkardı.

Bir otelin resepsiyonunda çalışan kişi, tanıştığı kişinin eceli olacağını bilmiyordu. Parkta tanıştığı kişiyle önce sigara verdi, sonra sohbete başladı.

Ahmet Ö. parkta tanıştığı ve evine aldığı genç tarafından boğularak öldürüldü. Katil, "Bana sarkıntılık etti öldürdüm" dedi ama gerçek bilirkişinin incelemesi sonucunda ortaya çıktı.

 

İstanbul Fatih'te bulunan Yusuf Paşa Parkı'nda başlayan tanışma cinayetle son buldu. Ahmet Ö. parkta oturduğu sırada yanına bir genç yaklaştı, o yanına yaklaşan gencin katili olacağını bilmiyordu. İkili uzun süre burada sohbet ettikten sonra parktan ayrıldılar.

Gence acıdı, eceli oldu

Ahmet Ö., parkta tanıştığı gencin işsiz olmasına üzülerek acıdı ve evine davet etti.

İkili evde 26 dakika geçirdikten sonra dışarıya çıktılar ve alışveriş yaptılar. Ancak Ahmet Ö. ikinci kez eve dönüşlerinde başına geleceklerden habersizdi.

Boğarak öldürdü

Ahmet Ö. ve Ercan M birlikte 500 metre ilerideki evlerine geldiler Ahmet Ö’nün evinde kısa süre sonra bir tartışma yaşandı o tartışmanın sonrasında Ercan M Ahmet Ö’yü boğarak öldürdü.

 

Ellerini bağladı!

Ahmet Ö.'yü öldüren Ercan M., Ö.'nün ellerini bağlayarak olay yerinden hızlıca uzaklaştı.

Polise teslim oldu

Esenyurt'a ailesinin yanına giden katil Ercan M., 8 saat sonra polise giderek teslim oldu.

"İlişki teklif etti"

Ercan M., tanıştığı ve öldürdüğü Ahmet Ö.'nün kendisine ilişki teklif ettiğini, evden herhangi bir şey almadığını söyledi.

Fatih'deki olay yerine getirilen Ercan M., giderken yanına aldığı anahtarla kapıyı açtı.

Polis içeri girmesiyle birlikte Ahmet Ö.'nün elleri bağlı şekilde cansız bedenini gördü.

Yalanı bilirkişi ortaya çıkardı

Sorgusunun ardından tutuklanan Ercan M.'nin yalanını bilirkişi incelemesi ortaya çıkardı. Ercan M., polise verdiği ilk ifadede Ahmet Ö.’yü öldürdükten sonra evden herhangi bir şey almadığını söyledi ama cinayetin işlenme sebebinin bir telefon olduğu bilirkişi uzmanının hazırladığı raporda ortaya çıktı.

Kaçarken göründü

Uzman Bilirkişi Mustafa Çamlıbel, görüntüleri incelerken olay yerinden kaçan Ercan M.'nin elindeki parlayan bir cisme dikkat çekti.

Yapılan incelemelerde, Ercan M.'nin elinde kurbanın cep telefonu olduğu görüntülendi.

Yalan ifade veren Ercan M.'nin cinayeti bir telefon için işlediği ortaya çıktı.