Polis hırsızı yakalamak için canını hiçe saydı

Türkiye kovaladığı şüphelinin attığı taş yüzünden şehit olan polise ağlarken, başka bir polis de, vatandaşların kabusu haline gelen hırsızı yakalamak için canını hiçe saydı.

Kaçan hırsızın otomobiline atladı, hırsız tarafından silahla elinden vuruldu, bacağı kırıldı. Kurtulduğunu sanan hırsızsa kıskıvrak yakalandı...

Polisler suçluları yakalayabilmek için canları pahasına görev yapıyor

Türkiye, 24 Nisan'da İstanbul Fatih'te hırsızı kovalarken, şahsın attığı cisim sonucu şehit olan polis memuru Zafer Mat'a ağlarken, bir başka polis de şüpheliyi yakalamak için canını hiçe saydı...

Görüntüler İstanbul Çekmeköy'den

Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, çalıntı araç ihbarına gitti. Araç, kısa sürede bir caddede park halinde bulundu.

İki polis hırsızı beklemeye başladı

İki polis aracın çevresinde pusuda bekledi. Kısa süre sonra hırsız geldi, araca bindi.
Polis memurlarından O.K.'de hırsızı yakalamak için hemen arkasından araca girdi, ayağı kapıya sıkıştı.

Hırsız ise hemen gaza bastı

Hırsız durumu fark eder etmez kaçmaya çalıştı. Polis de araçtaydı, hırsızı durdurmaya çalıştı. Hırsız silah çekti, polisi elinden vurdu.

Polis pes etmedi

Elinden vurulan ve ayağı kırılan polis pes etmedi. Hırsızı durdurmak için seyir halideki araçta mücadele etti, hırsız da durmak bilmedi.

Araçtan atladı

Polis, hırsızın bir an duraklamasını fırsat bilerek araçtan atladı azılı hırsız hiçbir şey olmamış
gibi kapısı açık araçla kaçmaya devam etti. İzini kaybetmek için ara sokaklara girdi. Tam kaçtığını düşünüyordu ki önünü kesen ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı.

64 ayrı suç kaydı

Gözaltına alınan hırsızın 64 ayrı suç kaydı olan Y.B. adlı şahıs olduğu ortaya çıktı...