İnanılmaz olay!

Aynı sitenin kapısına 1'er yıl arayla bırakılan 3 bebeğin kardeş olduğu ortaya çıktı. Olayın dehşete düşüren kısmı ise, bebeklerin annesi tarafından yazılan not oldu.

İnanılmaz olay!

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Florida eyaletine bağlı Orlando'da inanılmaz bir olay yaşandı. 2016 yılında başlayan ilk olayın ardından araştırmalarını derinleştiren polis ekipleri insanı dehşete düşüren gerçeğe ulaştı.

Orlando Polis Şefi Orlando Rolon yaptığı açıklamada, 2016 ve 2017 yılında benzer özelliklere sahip iki Willow Key sitesindeki bir apartmanın önüne bırakıldı. Yenidoğan bebekler, birbirlerine benzedikleri gibi, bırakılma şekilleri de aynıydı.

Geçtiğimiz yaz bir olay daha yaşandı. 2019 yazında bu kez bir erkek bebek yine aynı apartmanın önüne aynı şekilde bırakıldı. Ancak bu kez bir de not vardı. Notta yer alan dehşet ifadeler nedeniyle olayın araştırılması ve derinleştirilmesi istendi.

Orlando Rolon, dedektiflerin konuyu araştırdıkları sırada daha önce bırakılan çocukların da benzer özelliklere sahip olduklarını ortaya çıkarmalarının ardından DNA testi yapılmasını istediklerini açıkladı. Yapılan test sonucu 3 bebeğin de aynı anne ve babaya ait olduğu anlaşıldı.

Dehşete düşüren ifadeler

Öte yandan geçen yaz bulunan çocuğun yanına bırakılan not herkesi dehşete düşürmüştü. Notta, "Onu yalnız başıma banyoda doğurdum. Babası bizi öldürmeye çalıştı. Lütfen onu saklayın ve hastaneye götürün. Babası çok tehlikeli bir adam"

Bu ifadelerden çocuğun annesinin biyolojik baba nedeniyle çocukları aynı apartmanın önüne bıraktığı ve tekrar şahsın yanına gittiği anlaşıldı. Kardeş oldukları anlaşılan 3 çocuğun birbirleri ile bağlantıları koparılmadan büyütülecekleri açıklandı.

Bebeği bırakmak yasal

Florida yasalarına göre herhangi bir hastane, tıbbi hizmet veren klinik, itfaiye istasyonları gibi yerlere bir haftalık çocuklar bırakılabiliyor. Aile bu şekilde çocuğundan vazgeçebiliyor ve herhangi bir soruşturma açılmıyor.