Bir vahşet daha! Melek kedinin bacaklarını kestiler

Sokak hayvanlarına karşı sonu gelmeyen vahşet bir kez daha gerçekleşti. Caniler, bir sitenin sakinlerince beslenen Melek adlı sokak kedisinin arka ayakları kesti.

Ne acımasız canilerin ne de yarattıkları vahşetin sonu gelmiyor. Vahşetin adresi bu defa Diyarbakır. Bir site bahçesinde hayvanseverler tarafından beslenen Melek isimli sokak kedisi maalesef dün bir hayvan sever tarafından iki bacağı kesilmiş halde bulundu. Veterinere getirilen kedinin ayaklarının bulunduğu nokta yeniden dikildi. Ancak Melek kedi bundan sonra yürüyemeyecek.

Kayapınar ilçesindeki bir sitenin sakinlerince beslenen sokak kedisi, bahçede arka ayakları kesilmiş halde bulundu. Zavallı hayvan acı içinde inliyordu. Kedisinin acı içindeki inlemeleri yürek burktu.

Bu caniliği yapanlar ise, kedinin kestikleri bacaklarını boş biraz araziye bırakarak kaçtı. Hayvanseverlerin hemen veterinere götürdüğü Melek adlı kedi ameliyat edildi.

Veteriner Hekim Aslı Nurhan Kahraman, “Şok olduk, kedi de şoktaydı. Hemen ameliyata aldık. Geldiği vaziyet çok kötü bir vaziyetteydi. Maalesef ameliyatı biraz ağrılı geçti, kuvvetli ağrı kesicilerle, antibiyotiklerle destekleyerek acısına destek olmuş oldu” dedi.

Uğradığı vahşeti ona yaşatan yine bir caniydi. Melek adlı kediye vahşeti yaşatan canilerin yakalanması için, hayvanseverler suç duyurusunda bulundu.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, ve polis ekipleri Melek’in ayaklarını kesen canilerin yakalanması için soruşturma başlattı.