Bir Zamanlar Çukurova 104. bölüm full izle

Bir Zamanlar Çukurova 104. Bölümü ATV ekranlarında yayınlandı. Hilal Altınbilek ve Murat Ünalmış'ın başrollerini paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova son bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte, Bir Zamanlar Çukurova 16 Eylül 2021 tarihinde yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 104. Bölüm…

Bir Zamanlar Çukurova 104. bölüm full izle

ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 104. bölüm yayınlandı.  Bir Zamanlar Çukurova son bölüm tek parça olarak internete yüklendi. Bir Zamanlar Çukurova dizisi izlemek isteyen izleyiciler Bir Zamanlar Çukurova full izle, Bir Zamanlar Çukurova 104. bölüm, Bir Zamanlar Çukurova son bölüm, şeklinde aramalar yapıyor. İşte, Bir Zamanlar Çukurova 104. bölüm linki...

Bir Zamanlar Çukurova 104.bölüm izleme linki

Bir Zamanlar Çukurova 104. bölüm ne oldu?

Ümit'e doğrulttuğu silah ateş alınca dehşet içinde kalan Züleyha, konağa dönüp Fikret ve Fekeli'ye Ümit'i öldürdüğünü söyler. Artık Ümit'in hamile olmadığını da öğrenmiştir. Üçü beraber Ümit'i aramaya koyulurken olanı biteni uzaktan izleyen Hakan ise planını çoktan yapmıştır. Züleyha'nın Ümit'i vurduğu silahı koz olarak elinde tutmaya karar verir. 

Bir Zamanlar Çukurova 104. bölüm full izle - Resim : 1

Züleyha, Ümit'in Adnan'ı kaçırmasına içeriden birinin yardım ettiğini düşünür ve işbirlikçiyi aramaya başlar. Fekeli perişan haldeki Züleyha'ya bir hanımağa olduğunu hatırlatır.

 

Fekeli'nin desteğiyle kendine gelen Züleyha, konak halkını etrafında toplayarak Yamanların gücünü bir kez daha gösterir. Şermin ve Betül, Züleyha'nın kolay kolay pes etmeyeceğini anlayıp ona karşı iyice bilenir.

Bir Zamanlar Çukurova 104. bölüm full izle - Resim : 3

Züleyha ve Hakan ilk kez karşı karşıya gelir. Üstelik bu karşılaşma büyük bir olaya gebedir. Züleyha bu gizemli yabancının kim olduğunu merak ederken, Abdülkadir, Hakan'ın Züleyha'dan etkilendiğini fark eder.

 

Bu sırada Züleyha'dan da vekalet alan Betül, Yaman Holding'de kontrolü ele geçirmeye çalışmaktadır.

Bir Zamanlar Çukurova 104. bölüm full izle - Resim : 5

Zaferine ulaştığını düşünen Betül'ün karşısına Hakan, Mert Kara adıyla dikilir ve yönetim kurulu toplantısında kendini şirketin hissedarı olarak tanıtır.

Bir Zamanlar Çukurova 103. bölüm ne oldu?

Yamanlar Konağı'nı saran alevlerin arasında başta Züleyha ve Fikret olmak üzere tüm Çukurova halkı Demir'i aramaya başladı. Fikret, yaralıların hastaneye yetişmesi için  çabalarken Züleyha, bu hain saldırının bir düşman tarafından yapıldığını düşünüp savcıyla görüşmek istedi.

Ancak Ümit, yaşanan onca şeye rağmen rahat durmadı. Savcıya yaptığı şoke edici açıklamalarla Züleyha ve Fikret'i oldukça zor bir duruma soktu.Fikret, başta kararsız kalsa da sonunda Züleyha'ya Hakan'ın adını verdi ve saldırıyı onun gerçekleştirmiş olabileceğini söyledi.

Şehre intikam ateşiyle beraber gelen Hakan Gümüşoğlu, ölen kardeşi Erkan'ın intikamını almak için her şeyi yapmaya hazırdı.Demir'le önceden yolları kesişen zengin iş adamı Hakan, şimdi Çukurova'da itibar kazanmak ve dengeleri değiştirmek hedefinde.

Hakan, Adnan ve Demir Yaman ile kapanmamış davası olan Abdülkadir ile birlikte adım adım intikamını planladı ve Yamanlar Konağı'nı gözlemeye başladı.

Ancak Hakan ve Abdülkadir'in hedefinde hiç beklenmedik bir isim daha vardı. Züleyha, bulunan bir cesedin teşhisi için çağrıldı. Acısıyla boğuşan Züleyha'ya bir darbe de Ümit'ten geldi.Ümit, Züleyha'dan Demir'in yerini öğreneceğini düşünüp Adnan'ı kaçırdı.

Bir Zamanlar Çukurova 104. bölüm full izle - Resim : 6

Bir Zamanalar Çukurova oyuncuları kim?

Bir yandan izleyiciler "Bir Zamanlar Çukurova 104. bölüm tek parça izle, Bir Zamanlar Çukudrova 104. bölüm full izle, Bir Zamanla Çukurova Son Bölüm izle" gibi aramalar yaparken diğer yandan Bir Zamanlar Çukurova'nın oyuncu kadrosunu merak ediyor. Bu akşam son bölümü yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi TIMS&B imzalı. Bir Zamanlar Çukurova dizisi 13 Eylül 2018 tarihinde yayınlandı. Yönetmenliğini Murat Saraçoğlu'nun yaptığı, senaryosunu Yıldız Tunç, Atilla Özel, Ayça Üzüm ve Selena Çağlayan'ın birlikte kaleme aldıkları Türk yapımı aşk, dram ve aksiyon dizisi Bir Zamanlar Çukurova 104. bölüm bu akşam ATV ekranlarında yayınlandı. Bir Zamanlar Çukurova'nın başrolünü Hilal Altınbilek ve Murat Ünalmış paylaşıyor.

  • Hünkar Yaman – Vahide Perçin
  • Demir Yaman – Murat Ünalmış
  • Yılmaz Akkaya – Uğur Güneş
  • Züleyha – Hilal Altınbilek
  • Ümit - Hande Soral
  • Ali Rahmet Fekeli – Kerem Alışık
  • Behice - Esra Dermancıoğlu
  • Gaffur – Bülent Polat
  • Müjgan Hekimoğlu – Melike İpek Yalova
  • Haminne – Serpil Tamur
  • Saniye – Selin Yeninci
  • Çetin – Aras Şenol
  • Fikret Fekeli – Furkan Palalı
  • Sevda Çağlayan – Nazan Kesal