Bir Zamanlar Çukurova 107. Bölüm full izle! Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm tek parça izle

Bir Zamanlar Çukurova 107. Bölümü ATV ekranlarında yayınlandı. Hilal Altınbilek ve Murat Ünalmış'ın başrollerini paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova son bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte, 7 Ekim 2021 tarihinde yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 107. Bölümün linki...

Bir Zamanlar Çukurova 107. Bölüm full izle! Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm tek parça izle

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 107. Bölümü tek parça olarak yayınlandı. Bir Zamanlar Çukurova 107.Bölümde:Fekeli'nin ölümü Çukurova'yı yasa boğuyor. Çukurova'nın hem ağası hem babası olan Fekeli, hayata gözlerini yumar. Fekeli'yi arabasında hareketsiz halde bulan Gaffur ve Raşit, ağalarının ölmüş olduğunu anlayıp konağa koşar. Can dostunun kötü haberini alan Lütfiye'nin feryadı yürekleri dağlarken, Fikret, amcasına karşı son görevini yerine getirip cenazesini omuzlar. Çukurova halkı, dürüstlüğüyle, adaletiyle Çukurova'ya örnek olan, babaları bildiği Fekeli'yi son yolculuğuna uğurlar. Fekeli'nin ani ölümü Lütfiye'nin içine kurt düşürür ve ölümünün ardındaki sır perdesini aralamak ister.

Bir Zamanlar Çukurova 107. Bölüm full izle! Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm tek parça izle - Resim : 1

Betül, Fikret'in yanından ayrılmıyor

Betül, amcasını kaybeden Fikret'e destek olmak için elinden geleni yapar. Yardımseverliğiyle cenazeye katılanların takdirini toplayan Betül, Şermin'i bile şaşırtır. Şermin, kızının Fikret'le evlenip servetine konmayı planladığını anlayınca o da Lütfiye ile buzları eritmeye çalışır.

Bir Zamanlar Çukurova 107. Bölüm full izle! Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm tek parça izle - Resim : 2

Fikret ve Hakan arasında gerilim tırmanıyor

Züleyha, Demir'in yaşadığına dair umutlarını korurken; Hakan, Züleyha'nın çekimine kapılmaktan kendini alamaz. Züleyha ve Hakan, birlikte portakal bahçesine gezintiye çıkmışken Fikret gelir ve Hakan ile Fikret arasında ağız dalaşı başlar. İkisinin arasındaki gerilimin ortasında kalan Züleyha'nın sabrı taşar. İşte Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 107. bölüm tek parça linki…

Bir Zamanlar Çukurova 107. Bölüm full izle! Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm tek parça izle - Resim : 3

Bir Zamanlar Çukurova 106. Bölümde ne oldu?

Bir Zamanlar Çukurova 106. Bölümde; Züleyha, Fikret ve Fekeli, gelen notu Demir'in yazısıyla karşılaştırır ancak yazının alelacele yazılmış olması nedeniyle Demir'in alıkonulduğunu düşünürler. Fikret, Demir'e Suriye'de yaşayan Şahap'tan bahsettiğini hatırlar ve Çetin'i de yanına alarak Demir'in izini bulmak için Suriye'ye gitmeye karar verir. Hakan'ın konağa ziyaretlerini artırması, Fikret'in ona karşı iyice bilenmesine sebep olurken, Fikret'in Züleyha'ya ilgisi de Lütfiye'yi şüpheye düşürür.

Bir Zamanlar Çukurova 107. Bölüm full izle! Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm tek parça izle - Resim : 4

Hakan, bir Yamanlar geleneği olan toplu sünnet organizasyonu için Züleyha'ya yardım teklif eder. Organizasyonu yönetme görevi Lütfiye'ye verilince Şermin çok bozulur. Gecede Züleyha Hanımağa olarak konuşma yapar ve Hakan'ı da şirketin ortağı olarak tanıtır. Hakan ve Züleyha'nın fotoğrafları Adana gazetelerini süsler.

Bir Zamanlar Çukurova 107. Bölüm full izle! Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm tek parça izle - Resim : 5

Fekeli, yaşadığı bir tesadüf sonucu Ispartalı Mehmet Kara ile ilgili çok önemli bir bilgi edinir ve Mehmet Kara isminin peşine düşerek doğduğu topraklara ulaşır. Fekeli, gazetedeki fotoğrafları gösterince Mehmet Kara'nın bir hemşerisi gazetedeki ismin Hakan Gümüşoğlu olduğunu söyler.

Bir Zamanlar Çukurova 107. Bölüm full izle! Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm tek parça izle - Resim : 6

Bir Zamanlar Çukurova 107. Bölüm izle

Bir Zamanlar Çukurova 107. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin konusu nedir?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin konusu şöyledir; anasız babasız büyüyen Yılmaz ile terzi çıraklığı yaparak kumarbaz abisine para yetiştiren Züleyha'nın aşkı altılıyor. Birbirlerine aşklarından gözleri kamaşan gençlerin hayatı, çok sıradan bir gecede karanlık bir kabusa döner. Kabus onları önce İstanbul'dan uzaklara, sonra Yaman Çiftliği'ne savurur.

Bir Zamanlar Çukurova 107. Bölüm full izle! Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm tek parça izle - Resim : 8

Kocasından kalan toprakları bir atmaca gibi koruyan Hünkar ile mutsuz bir evliliğin enkazını toplayan oğlu Demir'in da hayatını bambaşka bir yola savuracak olan karşılaşmanın müsebbibi ise çiftliğin Kahyası Gaffur olacaktır. Dizinin ilk bölümünde Yılmaz ve Züleyha, Yaman Çiftliği'nde işe başlar. Ancak Çiftlik sakinleri ile tanışırken Züleyha'nın söylediği bir yalan, hepsinin hayatını kökünden değiştirecektir. İstanbul'da başlayıp, kara bir tren ile Adana'ya ulaşırlar. Daha sonra olaylar gelişir. Zamanla senaryo da oyuncular da değişime uğrar.

Bir Zamanlar Çukurova 107. Bölüm full izle! Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm tek parça izle - Resim : 9

Bir Zamanlar Çukurova dizisi oyuncuları kimdir?

  • Hünkar Yaman – Vahide Perçin
  • Demir Yaman – Murat Ünalmış
  • Yılmaz Akkaya – Uğur Güneş
  • Züleyha – Hilal Altınbilek
  • Ümit - Hande Soral
  • Ali Rahmet Fekeli – Kerem Alışık
  • Behice - Esra Dermancıoğlu
  • Gaffur – Bülent Polat
  • Müjgan Hekimoğlu – Melike İpek Yalova
  • Haminne – Serpil Tamur
  • Saniye – Selin Yeninci
  • Çetin – Aras Şenol
  • Fikret Fekeli – Furkan Palalı
  • Sevda Çağlayan – Nazan Kesal