Bir Zamanlar Çukurova 114. yeni bölüm tek parça izle! Çukurova son bölüm full izle! Çukurova son bölüm izle

Hilal Altınbilek, ibrahim Çelikkol ve Furkan Palalı'nın başrollerini paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova 114. yeni bölümü tek parça olarak internete yüklendi. ATV ekranlarında yayınlanan Çukurova son bölüm full izle! İşte, Çukurova son bölüm izleyebileceğiniz link...

Bir Zamanlar Çukurova 114. yeni bölüm tek parça izle! Çukurova son bölüm full izle! Çukurova son bölüm izle

Hilal Altınbilek, ibrahim Çelikkol ve Furkan Palalı'nın başrollerini paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova 114. yeni bölüm tek parça olarak yayınlandı. 25 Kasım 2021 tarihinde Çukurova son bölüm full internete yüklendi.

Bir Zamanlar Çukurova 114. yeni bölüm tek parça izle! Çukurova son bölüm full izle! Çukurova son bölüm izle - Resim : 1

Bir Zamanlar Çukurova 114. yeni bölümde; Hakan'ın duygularını itiraf etmesinin ardından Züleyha kendini geri çekmeye çalışır ancak başaramaz. Kafası karışan Züleyha, yaşananları Lütfiye ile paylaşır. Duygularının karşılıklı olduğuna inanan Hakan ise Züleyha'nın güvenini kazanmak için mücadeleye girişir.

Bir Zamanlar Çukurova 114. yeni bölüm tek parça izle! Çukurova son bölüm full izle! Çukurova son bölüm izle - Resim : 2

Bu sırada konakta yaşanan büyük olay, Hakan'ı, Züleyha'nın gözünde kahraman yapacaktır. Şüpheleri dinmeyen Fikret, Hakan'ın karşısına çıkar. Onu köşeye sıkıştırmaya çalışırken, Hakan damarına basacak sözler sarf eder.

Bir Zamanlar Çukurova 114. yeni bölüm tek parça izle! Çukurova son bölüm full izle! Çukurova son bölüm izle - Resim : 3

Hakan konuyu Züleyha'ya getirip onu kışkırtınca Fikret daha fazla dayanamaz ve yumruk yumruğa kavgaya tutuşurlar. Betül'le Fikret'in Hakan Gümüşoğlu'nu bulmak için gittiği otelde çekilen fotoğrafları gazetelerde yayınlanınca Fikret zor duruma düşer.

Bir Zamanlar Çukurova 114. yeni bölüm tek parça izle! Çukurova son bölüm full izle! Çukurova son bölüm izle - Resim : 4

Lütfiye dedikoduların önünü kesemeyince Fikret'e farklı bir çareyle gelir. Lütfiye'ye gelen telefon, Fekeli'nin ölümü ile ilgili gerçekleri açığa çıkarır. Fekeli'yi öldürenin Abdülkadir Keskin olduğunu söyleyen gizemli ses, Hakan Gümüşoğlu'nu da ele verecek midir?

Bir Zamanlar Çukurova 114. yeni bölüm tek parça izle! Çukurova son bölüm full izle! Çukurova son bölüm izle - Resim : 5

Bir Zamanlar Çukurova 113. bölümde neler oldu?

Bir Zamanlar Çukurova 113. bölümde;  Züleyha, ailenin bir araya geleceği bir piknik düzenler. Pikniği uzaktan izleyen Hakan, Fikret ve Züleyha'nın yakınlığına çok bozulur ve Züleyha'yı yemeğe çıkararak ilan-ı aşk eder. Züleyha, şaşkınlığını üzerinden atamadan Hakan onu daha da şaşırtacak bir hamlede bulunur.

Bir Zamanlar Çukurova 114. yeni bölüm tek parça izle! Çukurova son bölüm full izle! Çukurova son bölüm izle - Resim : 6

Demir'in ölümünü savcıdan öğrenen Züleyha, Hakan'ın kollarına yığılır. Züleyha aldığı haberle sarsılırken, Yamanlar Konağı da Demir'in ölümüyle yasa bürünür. Demir son yolculuğuna uğurlanırken, Hakan, Demir'in ölümünün sorumlusunun Abdülkadir olduğunu düşünmektedir.

Bir Zamanlar Çukurova 114. yeni bölüm tek parça izle! Çukurova son bölüm full izle! Çukurova son bölüm izle - Resim : 7

Abdülkadir ve Betül, Züleyha ile tartışarak sonuca varamayacaklarını anlayıp taktik değiştirir. Betül'e hırsına yenik düşmemesini öğütleyen Abdülkadir, Züleyha'nın hafife alınmayacak bir düşman olduğunu söyleyip onunla arasını düzeltmesini ister. Züleyha'nın hem Hakan'dan hem de Fikret'ten ilgi görmesini kıskanan Betül, Şermin'in dolduruşuna gelerek Züleyha'ya iyice bilenir.

Bir Zamanlar Çukurova 114. yeni bölüm tek parça izle! Çukurova son bölüm full izle! Çukurova son bölüm izle - Resim : 8

Bir Zamanlar Çukurova 114. yeni bölüm izle

Bir Zamanlar Çukurova 114. yeni bölüm tek parça izleyebileceğiniz link...

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin konusu nedir?

1970'li yıllarda, İstanbul'da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay gelir. Kader bu çifti, Adana'da Çukurova'nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıverir. Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin kaderi, çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra sonsuza kadar değişir.

Bir Zamanlar Çukurova 114. yeni bölüm tek parça izle! Çukurova son bölüm full izle! Çukurova son bölüm izle - Resim : 10

Aşkı için öldürmeyi göze almış "Yılmaz" ile sevgilisi yaşasın diye kendini bir evliliğe hapseden "Zülayha"nın hikayesi var 'Bir Zamanlar Çukurova'da. Ama bu hikayede sadece ayrı düşen iki sevgili yok! Ailesinin görkemli geçmişini ve biricik oğlunu korumak için kanatlarını açmış bir "Hünkar"ın savaşı da var; aşık olduğu kadını tutsak etmeyi göze alan "Demir" de.

Bir Zamanlar Çukurova 114. yeni bölüm tek parça izle! Çukurova son bölüm full izle! Çukurova son bölüm izle - Resim : 11

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin oyunucları kimdir?

  • Hilal Altınbilek
  • İbrahim Çelikkol
  • Furkan Palalı
  • Kerem Alışık
  • Hülya Darcan
  • Erkan Bektaş
  • Bülent Polat
  • İlayda Çevik
  • Serpil Tamur
  • Sibel Tşçıoğlu
  • Selin Yeninci
  • Selin Genç
  • Aras Şenol
  • Polen Emre
  • Yeliz Doğramacılar
  • Şahin Vural