Bir Zamanlar Çukurova 117. bölüm tek parça izle! Çukurova son bölüm full izle! Çukurova son bölüm izle

Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol ve Furkan Palalı'nın başrollerini paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova 117. bölüm tek parça olarak internete yüklendi. ATV ekranlarında yayınlanan Çukurova son bölüm full izle! İşte, Çukurova son bölüm izleyebileceğiniz link...

Bir Zamanlar Çukurova 117. bölüm tek parça izle! Çukurova son bölüm full izle! Çukurova son bölüm izle

Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol ve Furkan Palalı'nın başrollerini paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova 117. bölüm tek parça olarak yayınlandı. ATV ekranlarında yayınlanan Çukurova son bölüm full izle! 16 Aralık 2021 tarihinde Çukurova son bölüm full internete yüklendi.

Bir Zamanlar Çukurova 117. bölüm tek parça izle! Çukurova son bölüm full izle! Çukurova son bölüm izle - Resim : 1

Bir Zamanlar Çukurova 117. bölümde; Züleyha hastanede yaşam savaşı verirken Hakan yanından bir an olsun ayrılmaz. Züleyha'yı vuranın kim olduğunu ortaya çıkarmak için canını dişine takan Hakan, Vahap'tan şüphelenir ve onun saklandığı kulübeyi ateşe verir. Vahap'ın tüm planlarını alt üst etmesi üzerine Abdülkadir, Hakan'a neden zarar vermediğini açıklamak zorunda kalır.

Bir Zamanlar Çukurova 117. bölüm tek parça izle! Çukurova son bölüm full izle! Çukurova son bölüm izle - Resim : 2

Abdülkadir'in büyük sırrı Vahap üzerinde şok etkisi yaratır. Züleyha'nın vurulduğunu öğrenen Fikret hastaneye koşar. Fikret, Hakan'dan hesap sormaya kalkınca Lütfiye, Fikret'i durdurur. Betül, Fikret'in ilgisizliğine gönül koyarken, Züleyha'nın Hakan'la nişanlandığını hastanede öğrenen Fikret hayal kırıklığı yaşar.

Bir Zamanlar Çukurova 117. bölüm tek parça izle! Çukurova son bölüm full izle! Çukurova son bölüm izle - Resim : 3

Hakan Gümüşoğlu ile ilgili ortaya çıkan iddia Çukurova'yı karıştırır. Hakan'ın gerçek kimliğinin açığa çıkması an meselesi haline gelir. Elinde Hakan'ın fotoğrafının olduğunu söyleyen gazeteci televizyona çıkıp Hakan Gümüşoğlu ile ilgili tüm bildiklerini açıklayacağını söyler. Konak ahalisi ekran başında Hakan Gümüşoğlu'nun fotoğrafını beklerken, Hakan geçmişinden kaçamayacağını anlar.

Bir Zamanlar Çukurova 117. bölüm tek parça izle! Çukurova son bölüm full izle! Çukurova son bölüm izle - Resim : 4

Bir Zamanlar Çukurova 116. bölümde neler oldu?

Bir Zamanlar Çukurova 116. bölümde; Lütfiye ve Betül'ü yeterince korkutan Abdülkadir, Vahap'ı da alıp gider. Ancak Lütfiye'nin işin peşini bırakmaya niyeti yoktur.  Betül'ü, olanları kimseye anlatmaması konusunda tembihlerken, Abdülkadir'in Fekeli'yi öldürdüğünü kanıtlayacak deliller aramaya girişir. Züleyha'ya duyduğu aşkın imkansız olduğunu anlayan Fikret, teyzesini dinleyip Betül'le evlenmeyi kabul eder.

Bir Zamanlar Çukurova 117. bölüm tek parça izle! Çukurova son bölüm full izle! Çukurova son bölüm izle - Resim : 5

Betül amacına ulaşmanın mutluluğunu yaşarken, Fikret, Züleyha'yı kalbinden nasıl atacağını düşünmeye başlar. Nişan gününde gözlerini Züleyha'dan alamazken, Lütfiye, Züleyha'yı unutabilmesi için Çukurova'dan gitmesi gerektiğini söyler. Vahap ve Abdülkadir'in Fikret'e kurduğu kumpası öğrenen Hakan, bu kez Abdülkadir'in gözünün yaşına bakmaz ve arkasından iş çeviren ikiliyle büyük bir tartışmaya girer. 

Bir Zamanlar Çukurova 117. bölüm tek parça izle! Çukurova son bölüm full izle! Çukurova son bölüm izle - Resim : 6

Vahap'ın kendisine ayak bağı olması Abdülkadir'i yeni bir karar almaya iter. Hakan'a gittikçe bilenen Vahap, onun canını yakmak için hedefine Züleyha'yı koyar. Gizlice Züleyha'nın odasına girecek kadar gözünü karartan Vahap'ı bu kez kimse durduramaz.

Bir Zamanlar Çukurova 117. bölüm tek parça izle! Çukurova son bölüm full izle! Çukurova son bölüm izle - Resim : 7

Bir Zamanlar Çukurova 117. bölüm izle

Bir Zamanlar Çukurova 117. bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link...

Bir Zamanlar Çukurova 117. bölüm tek parça izle! Çukurova son bölüm full izle! Çukurova son bölüm izle - Resim : 8

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin konusu nedir?

1970'li yıllarda, İstanbul'da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay gelir. Kader bu çifti, Adana'da Çukurova'nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıverir. Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin kaderi, çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra sonsuza kadar değişir.  

Bir Zamanlar Çukurova 117. bölüm tek parça izle! Çukurova son bölüm full izle! Çukurova son bölüm izle - Resim : 9

Aşkı için öldürmeyi göze almış "Yılmaz" ile sevgilisi yaşasın diye kendini bir evliliğe hapseden "Zülayha"nın hikayesi var 'Bir Zamanlar Çukurova'da. Ama bu hikayede sadece ayrı düşen iki sevgili yok! Ailesinin görkemli geçmişini ve biricik oğlunu korumak için kanatlarını açmış bir "Hünkar"ın savaşı da var; aşık olduğu kadını tutsak etmeyi göze alan "Demir" de.

Bir Zamanlar Çukurova 117. bölüm tek parça izle! Çukurova son bölüm full izle! Çukurova son bölüm izle - Resim : 10

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin oyuncuları kimdir?

  • Hilal Altınbilek
  • İbrahim Çelikkol
  • Furkan Palalı
  • Kerem Alışık
  • Hülya Darcan
  • Erkan Bektaş
  • Bülent Polat
  • İlayda Çevik
  • Serpil Tamur
  • Sibel Tşçıoğlu
  • Selin Yeninci
  • Selin Genç
  • Aras Şenol
  • Polen Emre
  • Yeliz Doğramacılar
  • Şahin Vural