Bir Zamanlar Çukurova 124. bölüm tek parça izle! Çukurova 124. bölüm full izle! Çukurova son bölüm

Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol ve Furkan Palalı'nın başrollerini paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova 124. bölüm tek parça olarak internete yüklendi. ATV ekranlarında yayınlanan Çukurova 124. bölüm full izle! İşte, Çukurova son bölüm izleyebileceğiniz link...

Bir Zamanlar Çukurova 124. bölüm tek parça izle! Çukurova 124. bölüm full izle! Çukurova son bölüm

Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol ve Furkan Palalı'nın başrollerini paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova 124. bölüm tek parça olarak yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde yaşananlar merak konusu oldu. ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 124. bölüm full izle! Hilal Altınbilekli dizi kaldığı yerden tüm hızıyla devam ediyor. 17 Şubat 2022 tarihinde Bir Zamanlar Çukurova son bölüm full internete yüklendi. Bir Zamanlar Çukurova 124. bölümde;

Bir Zamanlar Çukurova 124. bölüm tek parça izle! Çukurova 124. bölüm full izle! Çukurova son bölüm - Resim : 1

Vahap, Mehmet Kara'nın aslında Hakan Gümüşoğlu olduğunu ilan ettikten sonra korkuya kapılıp bağ evine sığınır. Bağ evine gelen Abdülkadir, Vahap'tan hesap sorar. Vahap'ın sözlerine inanan tek kişi Fikret olur. Fikret, Çetin'le beraber Vahap'ı bulup konuşturmaya çalışır ancak Vahap yaptıklarını deliliğe vurur. 

Bir Zamanlar Çukurova 124. bölüm tek parça izle! Çukurova 124. bölüm full izle! Çukurova son bölüm - Resim : 2

Hakan ise Vahap'a canını bağışlamak için son bir şans verir. Hakan ise Vahap'a canını bağışlamak için son bir şans verir. Hakan, okuması için Züleyha'ya mektubu verirken, zarftan çıkan fotoğraf Züleyha'yı çok şaşırtır. Züleyha, kendisini kaçıran Erdil'den intikamını çok ağır alır. Diğer yandan Çolak, Züleyha'nın evine kadar girmeye kalkınca Hakan'ın gözü döner ve Çolak'ın üzerine yürür. Her şey yoluna girmişken bu kez Hakan hain bir pusunun kurbanı olur.

Bir Zamanlar Çukurova 124. bölüm tek parça izle! Çukurova 124. bölüm full izle! Çukurova son bölüm - Resim : 3

Bir Zamanlar Çukurova 123. bölümde neler oldu?

Bir Zamanlar Çukurova 123. bölümde; Züleyha, Çolakların kurduğu kumpasın kurbanı olur. Çolak'ın adamları zorbalıkla Züleyha'yı kaçırır. Korku dolu anlar. Korku dolu anlar yaşayan Züleyha'nın imdadına Hakan yetişirken, hiç beklenmedik bir olay meydana gelir. Çolaklar arasında çıkan tartışmada Özhan silahını kullanır. Fikret duygularını daha fazla içinde tutamaz ve Züleyha'nın karşısına çıkıp ona aşık olduğunu itiraf eder. 

Bir Zamanlar Çukurova 124. bölüm tek parça izle! Çukurova 124. bölüm full izle! Çukurova son bölüm - Resim : 4

Fikret'in itirafı karşısında Züleyha ne yapacağını bilemez. Diğer yandan zor günlerinde Züleyha'yı yalnız bırakmayan Hakan, aradaki buzları eritme fırsatı yakalar. Abdülkadir'i kaçıran Fikret, olanları Hakan ve Züleyha'ya anlatır. Abdülkadir'in foyasını ortaya çıkaran Fikret, bu kez Mehmet Kara'nın peşine düşerken, Hakan, ortak çıkarları için Abdülkadir'le anlaşma masasına oturur. Abdülkadir ve Hakan'ın önündeki en büyük engel olan Vahap, herkes için büyük bir tehlike oluşturur.

Bir Zamanlar Çukurova 124. bölüm tek parça izle! Çukurova 124. bölüm full izle! Çukurova son bölüm - Resim : 5

Bir Zamanlar Çukurova 124. bölüm izle

Bir Zamanlar Çukurova 124. bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link...

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin konusu nedir?

1970'li yıllarda, İstanbul'da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay gelir. Kader bu çifti, Adana'da Çukurova'nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıverir. Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin kaderi, çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra sonsuza kadar değişir.  

Bir Zamanlar Çukurova 124. bölüm tek parça izle! Çukurova 124. bölüm full izle! Çukurova son bölüm - Resim : 7

Aşkı için öldürmeyi göze almış "Yılmaz" ile sevgilisi yaşasın diye kendini bir evliliğe hapseden "Zülayha"nın hikayesi var 'Bir Zamanlar Çukurova'da. Ama bu hikayede sadece ayrı düşen iki sevgili yok! Ailesinin görkemli geçmişini ve biricik oğlunu korumak için kanatlarını açmış bir "Hünkar"ın savaşı da var; aşık olduğu kadını tutsak etmeyi göze alan "Demir" de.

Bir Zamanlar Çukurova 124. bölüm tek parça izle! Çukurova 124. bölüm full izle! Çukurova son bölüm - Resim : 8

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin oyuncuları kimdir?

  • Hilal Altınbilek
  • İbrahim Çelikkol
  • Furkan Palalı
  • Kerem Alışık
  • Hülya Darcan
  • Erkan Bektaş
  • Bülent Polat
  • İlayda Çevik
  • Serpil Tamur
  • Sibel Tşçıoğlu
  • Selin Yeninci
  • Selin Genç
  • Aras Şenol
  • Polen Emre
  • Yeliz Doğramacılar
  • Şahin Vural