Bir Zamanlar Çukurova 125. bölüm tek parça izle! Bir Zamanlar Çukurova son bölüm full izle

Bir Zamanlar Çukurova 125. bölüm tek parça internete yüklendi. Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol ve Furkan Palalı'nın başrollerini paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova son bölüm full izleyebileceğiniz linki sizler için paylaştık. İşte, Bir Zamanlar Çukurova 125. bölüm izleyebileceğiniz link...

Bir Zamanlar Çukurova 125. bölüm tek parça izle! Bir Zamanlar Çukurova son bölüm full izle

Başrollerini Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol ve Furkan Palalı'nın paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova125. bölüm tek parça olarak yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak konusu oldu. Diziseverler ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova son bölüm full izleyebilecekleri linki araştırıyor. Hilal Altınbilek'li dizi kaldığı yerden hız kesmeden devam ediyor. 24 Şubat 2022 tarihinde Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm full internete yüklendi. Bir Zamanlar Çukurova 125. bölümde;

Bir Zamanlar Çukurova 125. bölüm tek parça izle! Bir Zamanlar Çukurova son bölüm full izle - Resim : 1

Hakan, kendisine kurulan kumpastan sağ kurtulmayı başarır ancak bu kez Züleyha'nın sorularıyla karşı karşıya kalır. Şüphenin pençesine düşen Züleyha, Hakan'la arasına mesafe koyarken, Hakan kendisini öldürmeye çalışan düşmanını aramaya koyulur. Fikret, herkesin içinde Fekeli'nin katilinin Abdülkadir olduğunu ilan eder. 

Bir Zamanlar Çukurova 125. bölüm tek parça izle! Bir Zamanlar Çukurova son bölüm full izle - Resim : 2

Olay yaratan itirafın ardından Abdülkadir için Çukurova'da barınmak zor hale gelir. Çukurova halkı Fikret'in sözlerine itimat eder ancak Abdülkadir'in hapsi boylaması için kanıta ihtiyaç vardır. Züleyha, Mehmet'in kendisinden bir şeyler sakladığına emin olur. Bunun üzerine Fikret, Beyrut'a giderek Mehmet Kara'yı araştırır. Mehmet'in aslında Hakan Gümüşoğlu olduğunu düşünen Fikret, ele geçirdiği bilgilerle büyük sırrı çözer.

Bir Zamanlar Çukurova 125. bölüm tek parça izle! Bir Zamanlar Çukurova son bölüm full izle - Resim : 3

Bir Zamanlar Çukurova 124. bölümde neler yaşandı?

Bir Zamanlar Çukurova 124. bölümde; Vahap, Mehmet Kara'nın aslında Hakan Gümüşoğlu olduğunu ilan ettikten sonra korkuya kapılıp bağ evine sığınır. Bağ evine gelen Abdülkadir, Vahap'tan hesap sorar. Vahap'ın sözlerine inanan tek kişi Fikret olur. Fikret, Çetin'le beraber Vahap'ı bulup konuşturmaya çalışır ancak Vahap yaptıklarını deliliğe vurur. 

Bir Zamanlar Çukurova 125. bölüm tek parça izle! Bir Zamanlar Çukurova son bölüm full izle - Resim : 4

Hakan ise Vahap'a canını bağışlamak için son bir şans verir. Hakan ise Vahap'a canını bağışlamak için son bir şans verir. Hakan, okuması için Züleyha'ya mektubu verirken, zarftan çıkan fotoğraf Züleyha'yı çok şaşırtır. Züleyha, kendisini kaçıran Erdil'den intikamını çok ağır alır. Diğer yandan Çolak, Züleyha'nın evine kadar girmeye kalkınca Hakan'ın gözü döner ve Çolak'ın üzerine yürür. Her şey yoluna girmişken bu kez Hakan hain bir pusunun kurbanı olur.

Bir Zamanlar Çukurova 125. bölüm tek parça izle! Bir Zamanlar Çukurova son bölüm full izle - Resim : 5

Bir Zamanlar Çukurova 125. bölüm izle

Bir Zamanlar Çukurova 125. bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link...

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin konusu nedir?

1970'li yıllarda, İstanbul'da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay gelir. Kader bu çifti, Adana'da Çukurova'nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıverir. Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin kaderi, çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra sonsuza kadar değişir.  

Bir Zamanlar Çukurova 125. bölüm tek parça izle! Bir Zamanlar Çukurova son bölüm full izle - Resim : 7

Aşkı için öldürmeyi göze almış "Yılmaz" ile sevgilisi yaşasın diye kendini bir evliliğe hapseden "Zülayha"nın hikayesi var 'Bir Zamanlar Çukurova'da. Ama bu hikayede sadece ayrı düşen iki sevgili yok! Ailesinin görkemli geçmişini ve biricik oğlunu korumak için kanatlarını açmış bir "Hünkar"ın savaşı da var; aşık olduğu kadını tutsak etmeyi göze alan "Demir" de.

Bir Zamanlar Çukurova 125. bölüm tek parça izle! Bir Zamanlar Çukurova son bölüm full izle - Resim : 8

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin oyuncuları kimdir?

  • Hilal Altınbilek
  • İbrahim Çelikkol
  • Furkan Palalı
  • Kerem Alışık
  • Hülya Darcan
  • Erkan Bektaş
  • Bülent Polat
  • İlayda Çevik
  • Serpil Tamur
  • Sibel Tsşçıoğlu
  • Selin Yeninci
  • Selin Genç
  • Aras Şenol
  • Polen Emre
  • Yeliz Doğramacılar
  • Şahin Vural