Bir Zamanlar Çukurova 129. bölüm tek parça izle! Bir Zamanlar Çukurova 129. bölüm full izle!

Bir Zamanlar Çukurova 129. bölüm tek parça izleyebilmek için linki araştırılıyor. Başrollerini Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol ve Furkan Palalı'nın paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova 129. bölüm full internete yüklendi. İşte, Çukurova son bölüm izleyebileceğiniz link...

Bir Zamanlar Çukurova 129. bölüm tek parça izle! Bir Zamanlar Çukurova 129. bölüm full izle!

Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol ve Furkan Palalı'nın başrollerini paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova 129. bölüm tek parça olarak yayınlandı. ATV'nin sevilen dizisi yeni bölümü ile tv ekranlarında izleyici karşısına çıktı. 24 Mart 2022 tarihinde Bir Zamanlar Çukurova 129. bölüm full internete yüklendi. Hilal Altınbilek'li dizi kaldığı yerden hız kesmeden devam ediyor. Çukurova son bölüm izleyebileceğiniz linki sizler için paylaştık. Bir Zamanlar Çukurova 129. bölümde;

Bir Zamanlar Çukurova 129. bölüm tek parça izle! Bir Zamanlar Çukurova 129. bölüm full izle! - Resim : 1Züleyha'nın silahını doğrulttuğu Hakan, tüm gerçekleri anlatır ancak Züleyha'yı ikna etmeyi başaramaz. Hakan hisselerin devrini sağlayacak belgeyi imzalamayınca Züleyha tetiği çeker. Betül'ün kurduğu oyun meyvelerini verir ve icra memurları konağın kapısına dayanır. Fekeli'nin ölümünün ardından anlaşmanın artık geçersiz olduğunu söyleyen Müjdat, Kerem Ali üzerindeki haklarından feragat etmek için 10 milyon para talep eder. 

Bir Zamanlar Çukurova 129. bölüm tek parça izle! Bir Zamanlar Çukurova 129. bölüm full izle! - Resim : 2Büyük şaşkınlık yaşayan Züleyha gerekli parayı bulup konağı kurtarmaya çalışırken, Hakan elinde para dolu bir çanta ile çıkagelir. Avukatları ile birlikte konağa gelen Müjdat, parasını alıp haklarından feragat eder ancak bu sırada Kerem Ali'nin kaybolması ortalığı karıştırır. 

Bir Zamanlar Çukurova 129. bölüm tek parça izle! Bir Zamanlar Çukurova 129. bölüm full izle! - Resim : 3BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 128. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir Zamanlar Çukurova 128. bölümde; Mehmet Kara olarak tanıdığı ve evlenmek üzere olduğu kişinin silah kaçakçısı Hakan Gümüşoğlu olduğunu öğrenen Züleyha büyük bir yıkım yaşar. Züleyha, evlilik kararı aldığı Hakan'ı derhal hayatından uzaklaştırma kararı alırken, gerçeği kendisinden sakladığı için Fikret'e de tepki gösterir.

Bir Zamanlar Çukurova 129. bölüm tek parça izle! Bir Zamanlar Çukurova 129. bölüm full izle! - Resim : 4Hakan'la ilişkisini tamamen koparmak isteyen Züleyha, Fikret'ten Hakan'ın şirketteki hisselerini almasını ister. Hakan ise kendisiyle görüşmeyi ısrarla reddeden Züleyha'nın karşısına çıkabilmek için çılgınca bir hamle yapar. Çolak ise tüm bu yaşananları Çukurova'daki iktidarını sağlamak için bir fırsat olarak görür.

Bir Zamanlar Çukurova 129. bölüm izle

Bir Zamanlar Çukurova 129. bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link...

 BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

1970'li yıllarda, İstanbul'da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay gelir. Kader bu çifti, Adana'da Çukurova'nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıverir. Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin kaderi, çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra sonsuza kadar değişir.

Bir Zamanlar Çukurova 129. bölüm tek parça izle! Bir Zamanlar Çukurova 129. bölüm full izle! - Resim : 6Aşkı için öldürmeyi göze almış "Yılmaz" ile sevgilisi yaşasın diye kendini bir evliliğe hapseden "Zülayha"nın hikayesi var 'Bir Zamanlar Çukurova'da. Ama bu hikayede sadece ayrı düşen iki sevgili yok! Ailesinin görkemli geçmişini ve biricik oğlunu korumak için kanatlarını açmış bir "Hünkar"ın savaşı da var; aşık olduğu kadını tutsak etmeyi göze alan "Demir" de.

Bir Zamanlar Çukurova 129. bölüm tek parça izle! Bir Zamanlar Çukurova 129. bölüm full izle! - Resim : 7BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMDİR?

  • Hilal Altınbilek
  • İbrahim Çelikkol
  • Furkan Palalı
  • Kerem Alışık
  • Hülya Darcan
  • Erkan Bektaş
  • Bülent Polat
  • İlayda Çevik
  • Serpil Tamur
  • Sibel Tsşçıoğlu
  • Selin Yeninci
  • Selin Genç
  • Aras Şenol
  • Polen Emre
  • Yeliz Doğramacılar
  • Şahin Vural