Bir Zamanlar Çukurova 70. Bölüm full izle

Bir Zamanlar Çukurova’nın 70.bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Bir Zamanlar Çukurova dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte 29 Ekim 2020 tarihinde yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 70. Bölüm…

Bir Zamanlar Çukurova 70. Bölüm full izle

Yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren izleyicilerini ekrana kilitleyen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 70. bölümü yayınlandı. 29 Ekim 2020 tarihinde yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 70. bölüm tek parça linki…

Bir Zamanlar Çukurova 69. Bölümde ne olmuştu?

Demir ve Yılmaz, Adnan'ın babalığı için yumruklaşmak üzereyken, duyulan silah sesi geldi. Konaktaki tüm arabalar hastaneye uçarak gitti. Herkes hastaneye gidince konakta Fadik ve Raşit yalnız kaldı. Olayları takip etmekte zorlanan Raşit'e Züleyha ile Yılmaz'ı anlatan Fadik, ilk kez bu kadar uzun sohbet ettiklerinde Raşit'e artık kayıtsız kalamadı. Fadik işten çıkarılacağını düşünürken, Saniye ise ona yardım etmeye çalışmaktadır.
Herkes yine gergin bir bekleyiş ile hastanede bir arada iken, önce Hünkar ve Demir arasındaki buzları eritmeye başladı. Ancak Hünkar'ın artık Yılmaz ve Züleyha'yı da anlıyor ve haklı buluyor olduğu gerçeği tüm yaşananların içinde bir kenarda durmaya devam etti. Müjgan, ne doktor olarak ne Yılmaz'ın eşi olarak, bekleyenlerin arasında duramadı. Hastanede olanlar, akşam evde de devam edince, Müjgan ve Behice'nin bir maskesi daha düştü. Yılmaz, Müjgan'ın kendisinden sakladığı bir sırrını daha öğrendi.

Gelen bir telefonun ardından Fekeli, değirmene bakmaya giderken Fikret de onunla birlikte arabaya atlayıp gitti. Ama yolda onları kötü bir sürpriz bekliyordu. Amca ve yeğen ilk kez birbirlerinin hayatını koruma pahasına kendi hayatlarını tehlike attılar.

Bir Zamanlar Çukurova 70. Bölüm izle

Bir Zamanlar Çukurova 70. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin konusu nedir?

Anasız babasız büyüyen Yılmaz ile terzi çıraklığı yaparak kumarbaz abisine para yetiştiren Züleyha'nın aşkı ilk bölümüyle ekranda. Birbirlerine aşklarından gözleri kamaşan gençlerin hayatı, çok sıradan bir gecede karanlık bir kabusa döner. Kabus onları önce İstanbul'dan uzaklara, sonra Yaman Çiftliği'ne savurur. Kocasından kalan toprakları bir atmaca gibi koruyan Hünkar ile mutsuz bir evliliğin enkazını toplayan oğlu Demir'in da hayatını bambaşka bir yola savuracak olan karşılaşmanın müsebbibi ise çiftliğin Kahyası Gaffur olacaktır. Dizinin ilk bölümünde Yılmaz ve Züleyha, Yaman Çiftliği'nde işe başlar. Ancak Çiftlik sakinleri ile tanışırken Züleyha'nın söylediği bir yalan, hepsinin hayatını kökünden değiştirecektir. İstanbul'da başlayıp, kara bir tren ile Adana'ya ulaşan ilk bölüm, yıllar önceki Türkiye'nin renkleri ve müzikleri ile heyecan dolu bir hikayenin kapısını aralayacak!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi oyuncuları kimdir?

  • Hünkar Yaman – Vahide Perçin
  • Demir Yaman – Murat Ünalmış
  • Yılmaz Akkaya – uğur Güneş
  • Züleyha – Hilal Altınbilek
  • Ali Rahmet Fekeli – Kerem Alışık
  • Gaffur – Bülent Polat
  • Müjgan Hekimoğlu – Melike İpek Yalova
  • Haminne – Serpil Tamur
  • Saniye – Selin Yeninci
  • Çetin – Aras Şenol
  • Fikret Fekeli – Furkan Palalı
  • Sevda Çağlayan – Nazan Kesal