Bir Zamanlar Çukurova 71. Bölüm full izle

Bir Zamanlar Çukurova’nın 71.bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Bir Zamanlar Çukurova dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte 5 Kasım 2020 tarihinde yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 71. Bölüm…

Bir Zamanlar Çukurova 71. Bölüm full izle

Yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren izleyicilerini ekrana kilitleyen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 71. bölümü yayınlandı. 5 Kasım 2020 tarihinde yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 71. bölüm tek parça linki…

Bir Zamanlar Çukurova 70. Bölümde ne olmuştu?

Demir gazetecileri çağırıp oğlu Adnan’ın babasının Yılmaz olduğunu açıklar. Bu haber Çukurova’ya bomba gibi düşer. Yılmaz, Adnan’ı alıp konaktan ayrılır, onu gören Saniye ise görmezden gelir.

Gazeteciler bahçeden ayrılırken Adnan’ın kayıp olduğunu fark ederler, bu durum karşısında Züleyha yıkılır. Herkes olaydan Yılmaz’ı sorumlu tutar ve Gülten’in de ona yardım ettiğini düşünürler.

Düştükleri tuzaktan amcasının hayatını kurtararak çıkan Fikret, onu Adana’ya yollayıp adamların peşinden gider. Ancak bir türlü geri dönmeyince Fekeli, jandarmaya haber verir. Fekeli yeğeninin hayatından endişe ederken, Behice’nin ise komplo teorileri için eline fırsat geçmiş olacaktır.

Fekeli konağında gündem, Fikret’in kaybolması ve Fekeli ile düştükleri pusudur. Ancak Yılmaz da ortada yoktur. Behice, Fikret’in hikayesinin peşindedir ama Müjgan’ı asıl ilgilendiren başka bir şey vardır. Demir, Yılmaz’ın oğlunu kaçırdığı haberi ile Fekeli konağına elinde silah ile gelir! Fekeli de bu durumda, ne diyeceğini bilemez.

Bir Zamanlar Çukurova 71. Bölüm izle

Bir Zamanlar Çukurova 71. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin konusu nedir?

Anasız babasız büyüyen Yılmaz ile terzi çıraklığı yaparak kumarbaz abisine para yetiştiren Züleyha'nın aşkı ilk bölümüyle ekranda. Birbirlerine aşklarından gözleri kamaşan gençlerin hayatı, çok sıradan bir gecede karanlık bir kabusa döner. Kabus onları önce İstanbul'dan uzaklara, sonra Yaman Çiftliği'ne savurur. Kocasından kalan toprakları bir atmaca gibi koruyan Hünkar ile mutsuz bir evliliğin enkazını toplayan oğlu Demir'in da hayatını bambaşka bir yola savuracak olan karşılaşmanın müsebbibi ise çiftliğin Kahyası Gaffur olacaktır. Dizinin ilk bölümünde Yılmaz ve Züleyha, Yaman Çiftliği'nde işe başlar. Ancak Çiftlik sakinleri ile tanışırken Züleyha'nın söylediği bir yalan, hepsinin hayatını kökünden değiştirecektir. İstanbul'da başlayıp, kara bir tren ile Adana'ya ulaşan ilk bölüm, yıllar önceki Türkiye'nin renkleri ve müzikleri ile heyecan dolu bir hikayenin kapısını aralayacak!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi oyuncuları kimdir?

  • Hünkar Yaman – Vahide Perçin
  • Demir Yaman – Murat Ünalmış
  • Yılmaz Akkaya – Uğur Güneş
  • Züleyha – Hilal Altınbilek
  • Ali Rahmet Fekeli – Kerem Alışık
  • Gaffur – Bülent Polat
  • Müjgan Hekimoğlu – Melike İpek Yalova
  • Haminne – Serpil Tamur
  • Saniye – Selin Yeninci
  • Çetin – Aras Şenol
  • Fikret Fekeli – Furkan Palalı
  • Sevda Çağlayan – Nazan Kesal