Bir Zamanlar Çukurova 77.Bölüm full izle

Bir Zamanlar Çukurova’nın 76.bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Bir Zamanlar Çukurova dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte 17 Aralık 2020 tarihinde yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 77.Bölüm…

Bir Zamanlar Çukurova 77.Bölüm full izle

Yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren izleyicilerini ekrana kilitleyen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 77.Bölümü yayınlandı. 17 Aralık 2020 tarihinde yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 77.Bölüm tek parça linki…

Bir Zamanlar Çukurova 76. Bölümde ne olmuştu?

Züleyha’ya evladını bir kez görebilmek için yalvaran ve Kerem Ali ile buluşan Müjgan gitme vakti gelince, sözünden döner! Kucağında bebek ile kaçarken, suya kapılan Müjgan, Züleyha’yı hayatının en zor anlarının içine çekecektir! Kerem Ali bir tarafta, Müjgan bir tarafta akıntı ile mücadele ederken, Züleyha yaptığı iyiliğe bin pişman, iki hayatın kaderi ellerinde ne yapacağını şaşırır! O sırada, bilmedikleri şey ise, onları izleyen bir çift göz olduğudur! Demir, Züleyha’nın Yılmaz’la buluşup buluşmadığını öğrenmek için peşine adam takmıştır!

Demir, Züleyha’ya ‘İstediğini yapmakta serbestsin’ demiştir ama hala onu sevdiği için çok da üzgündür. Olan biten her şey, eskiden olduğu gibi parlamasına neden olacakken, Sevda onu frenler. Sevda, Demir’le yakından ilgilenirken, evin hanımlığına da alışmıştır. Yemek saatinden, yapılacak işlere kadar karar alması onu Saniye ile karşı karşıya getirmeye devam edecektir. Aslında çiftlikte herkes Hünkar’ın yerine geçmeye çalışıp çalışmadığını anlamak için Sevda’yı izlemektedir.

Saniye, attığı her adımda Sevda’nın karşısına dikilir! Bu durum, Demir ile de gerilmesine neden olacaktır. Demir’in, Hünkar’ın emaneti de olsalar, Sevda’ya karşı hiçbir harekete müsemması yoktur. Çiftlikteki günlerinin sayılı olduğuna iyice inanan Gaffur, Şermin ile de daha sık karşılaştıkça, Almanya’ya gitmeye iyice ikna olacaktır. Onu tek düşündüren bunu Saniye’ye nasıl söyleyeceğidir ama ilk kez hayat onun işini kolaylaştırır!

Evdeki gerginlik bir nebze sona erince, Adana’da kalmaya devam eden Fikret, bir ofis ve bir takım kağıtların peşindedir! Bunlardan henüz haberi olmasa da evden acele ile çıkmasının ardından olanlar yüzünden Yılmaz tekrar Fikret’e şüphe ile yaklaşacaktır.

Çiftliğe ilk sığındıklarında ve Hünkar’ın nişanlı olan herkesi evlendirdiğini duyunca, kaçak oldukları ortaya çıkmasın diye kardeşiz diyen Züleyha ve Yılmaz, gece sazlıkta buluşur hasret gidermişti. Yaşanan onca olay, geçen onca zamandan sonra, kaçma planlarının yapmak için yine sazlıkta buluşmaya başlayan iki sevgili, bu kez kesin planlarını hazırlayacaktır

Bir yandan Fekeli bir yandan Demir, Hünkar’ın katilini bulmak için bir yol ararken, her şeyi bilen Gaffur derdini nerelere söyleyeceğini şaşırır. Bu arada zaman geçmiştir ve 40 mevlidi okunacaktır. Fekeli, 40 yıllık sevdasını gözünün önünden ayırmamaya karar vermiştir. Çiftlikte ise mevlit hazırlıklarında yine gerginlik hakim olacaktır. Sevda’nın organizasyona dahil olması, tüm çalışanları rahatsız edecektir! Tüm Çukurova, Hünkar’a dualarıyla veda ederken, gecenin sonunda yaşanacakları kimse bilmemektedir! Adeta Hünkar giderken, onunla birlikte değişen kaderleri de götürmektedir.

Bir Zamanlar Çukurova 77.Bölüm izle

Bir Zamanlar Çukurova 77.Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin konusu nedir?

Anasız babasız büyüyen Yılmaz ile terzi çıraklığı yaparak kumarbaz abisine para yetiştiren Züleyha'nın aşkı ilk bölümüyle ekranda. Birbirlerine aşklarından gözleri kamaşan gençlerin hayatı, çok sıradan bir gecede karanlık bir kabusa döner. Kabus onları önce İstanbul'dan uzaklara, sonra Yaman Çiftliği'ne savurur. Kocasından kalan toprakları bir atmaca gibi koruyan Hünkar ile mutsuz bir evliliğin enkazını toplayan oğlu Demir'in da hayatını bambaşka bir yola savuracak olan karşılaşmanın müsebbibi ise çiftliğin Kahyası Gaffur olacaktır. Dizinin ilk bölümünde Yılmaz ve Züleyha, Yaman Çiftliği'nde işe başlar. Ancak Çiftlik sakinleri ile tanışırken Züleyha'nın söylediği bir yalan, hepsinin hayatını kökünden değiştirecektir. İstanbul'da başlayıp, kara bir tren ile Adana'ya ulaşan ilk bölüm, yıllar önceki Türkiye'nin renkleri ve müzikleri ile heyecan dolu bir hikayenin kapısını aralayacak!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi oyuncuları kimdir?

  • Hünkar Yaman – Vahide Perçin
  • Demir Yaman – Murat Ünalmış
  • Yılmaz Akkaya – Uğur Güneş
  • Züleyha – Hilal Altınbilek
  • Ali Rahmet Fekeli – Kerem Alışık
  • Gaffur – Bülent Polat
  • Müjgan Hekimoğlu – Melike İpek Yalova
  • Haminne – Serpil Tamur
  • Saniye – Selin Yeninci
  • Çetin – Aras Şenol
  • Fikret Fekeli – Furkan Palalı
  • Sevda Çağlayan – Nazan Kesal