Bir Zamanlar Çukurova 91. Bölüm full izle

Bir Zamanlar Çukurova’nın 91.bölümü yayınlandı. Çukurova yeni bölümünde; Fikret Müjgan'la dertleşirken Müjgan'a Demir'in kazandığını üzgün bir şekilde söyler. İşte, Bir Zamanlar Çukurova 8 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 91. Bölüm…

Bir Zamanlar Çukurova 91. Bölüm full izle

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 91. Bölümü tek parça olarak yayınlandı. Bir Zamanlar Çukurova 91.Bölümde; Fikret Müjgan'la dertleşirken Müjgan'a Demir'in kazandığını üzgün bir şekilde söyler. Annesinin çektiği acıların bedelini ödetmek isteyen Fikret annesinin adına leke sürdüğü için mahvolmuştur. Müjgan ise Fikret'in arkasında göz yaşları içerisinde bakar. Züleyha Demir'e olan güveninden bahsederken, Sevda'nın Demir'i uyarması üzerine Demir baygın bir şekilde olan Ümit'i kucaklamış götürür. 8 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 91. bölüm tek parça linki…

Bir Zamanlar Çukurova 90. Bölümde ne olmuştu?

Demir, uzun zamandır peşinde olduğu gizli düşmanı ile karşı karşıyadır! Babasının, sahipsiz bir kadına saldırdığını, kadını küçücük bir çocukla birlikte acımasızca sokakta bıraktığını iddia eden düşman Fekeli'nin yeğeni olarak tanıdığı Fikret'tir! Fikret'in yıllardır beklediği karşılaşma, eşit olmayan şartlarda gerçekleşmiştir ama nihayetinde karşı karşıya olan iki kardeştir. Damarlarında aynı kan akan ve birbirinden ölesiye nefret eden iki genç adam, şimdi kozlarını ölesiye paylaşacaktır. Üstelik hesaplaşma, Fikret'in yıllardır her gün hatırladığı o yağmurlu geceden başlayacaktır.

Hem Fekeli'ye destek olmaya, hem Fikret'i hayatla ve geçmişiyle barıştırmaya gelen Lütfiye, bir kez daha ortalığı sakinleştirmeye çalışır. Ancak Fikret'in kırılan çocuk kalbinin, yetişkin bir adam olarak onarılması çok zordur. Fikret bir kez daha tehlikeli bir oyunun içine girer. Onu takip eden Lütfiye, duruma müdahale etmek için Fekeli'yle işbirliği yapar ama bu daha da onarılamaz bir duruma sebep olur. Fekeli'nin kalbi öğrendiklerine dayanamaz!

Müjgan, Sevda'nın bir şeylerden şüphelendiğini anlamıştır. Ümit ile sohbet ederken bunu söyler ama Ümit geçiştirir. Müjgan, Fikret ile ilgili öğrendiklerini anlatmak ister ama son anda susar. Ümit'in zaten bildiğinden habersizdir. Ümit de, Demir ile neden ilgilenmeye başladığı gerçeğini söylemez ama bu konuda konuşabildiği birinin olması hoşuna gider.

Fadik, nikâh günü için Raşit'i sıkıştırırken; konağa gelen Şermin, bunu duyunca aklına bir fikir gelir. İkisini alıp, nişan fotoğrafı seçmeye çarşıya götürür. Fadik, hayatının en mutlu günlerinden birini yaşarken, çarşıda Lütfiye ile karşılaşmaları da Şermin'e güzel bir hediye olur. Şermin, şehrin yeni siması ile hızla kaynaşacaktır!

Bir Zamanlar Çukurova 91. Bölüm izle

Bir Zamanlar Çukurova 91. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin konusu nedir?

Anasız babasız büyüyen Yılmaz ile terzi çıraklığı yaparak kumarbaz abisine para yetiştiren Züleyha'nın aşkı ilk bölümüyle ekranda. Birbirlerine aşklarından gözleri kamaşan gençlerin hayatı, çok sıradan bir gecede karanlık bir kabusa döner. Kabus onları önce İstanbul'dan uzaklara, sonra Yaman Çiftliği'ne savurur. Kocasından kalan toprakları bir atmaca gibi koruyan Hünkar ile mutsuz bir evliliğin enkazını toplayan oğlu Demir'in da hayatını bambaşka bir yola savuracak olan karşılaşmanın müsebbibi ise çiftliğin Kahyası Gaffur olacaktır. Dizinin ilk bölümünde Yılmaz ve Züleyha, Yaman Çiftliği'nde işe başlar. Ancak Çiftlik sakinleri ile tanışırken Züleyha'nın söylediği bir yalan, hepsinin hayatını kökünden değiştirecektir. İstanbul'da başlayıp, kara bir tren ile Adana'ya ulaşan ilk bölüm, yıllar önceki Türkiye'nin renkleri ve müzikleri ile heyecan dolu bir hikayenin kapısını aralayacak!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi oyuncuları kimdir?

  • Hünkar Yaman – Vahide Perçin
  • Demir Yaman – Murat Ünalmış
  • Yılmaz Akkaya – Uğur Güneş
  • Züleyha – Hilal Altınbilek
  • Ali Rahmet Fekeli – Kerem Alışık
  • Behice - Esra Dermancıoğlu
  • Gaffur – Bülent Polat
  • Müjgan Hekimoğlu – Melike İpek Yalova
  • Haminne – Serpil Tamur
  • Saniye – Selin Yeninci
  • Çetin – Aras Şenol
  • Fikret Fekeli – Furkan Palalı
  • Sevda Çağlayan – Nazan Kesal