Bir Zamanlar Çukurova dizisine flaş transfer

Bir Zamanlar Çukurova dizisi kadrosuna başarılı oyuncu da transfer oldu. ATV'de yayımlanan ve baş rollerini Murat Ünalmış, Vahide Gördüm, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık'ın paylaştığı diziye katılan son isim Esra Dermancıoğlu oldu. İşte Esra Dermancıoğlu hakkında merak edilenler...

Bir Zamanlar Çukurova dizisine flaş transfer

ATV ekranlarında yayımlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisine son katılan isim Esra Dermancıoğlu oldu. Son olarak Kırgın Çiçekler dizisinde rol alan Dermancıoğlu, yeni sezonda diziye dahil olacak.

Son olarak Şahin Tepesi dizisinde rol alan Esra Dermancıoğlu'nun yeni adresi belli oldu. Dizi kulislerinde konuşulanlara göre Dermancıoğlu yeni sezonda Bir Zamanlar Çukurova dizisinin kadrosunda yer alacak. Ünlü oyuncunun dizi için bir süredir aranan "hala" karakterini canlandıracağı konuşuluyor.

Esra Dermancıoğlu son olarak kızıyla birlikte çektirdiği fotoğrafı ortaya çıkınca gündeme gelmişti. Genç yaşta anne olan Dermancıoğlu ile kızı Refia'nın abla-kardeş gibi durmaları magazin gündemine gelmişti. Kızı kendisine benzeyen Dermancıoğlu'nun ikili ilişkide de anne-kız'dan ziyade, abla-kardeş gibi olduğu belirtilmişti.

Bir Zamanlar Çukurova dizisine flaş transfer - Resim : 2
Esra Dermancıoğlu'nun, kızı Refia Dermancıoğlu ile yaptığı paylaşım sonrası sosyal medyada, "Abla-kardeş gibiler" yorumları yapılmıştı.

Esra Dermancıoğlu, kızı Refia ve boxer cinsi köpeği Şiva ile yüksek tavanlı bir Galata evinde yaşıyor. 150 metrekarelik evde anne kız yaşamanın çok keyifli olduğunu söyleyen Dermancıoğlu, "Çoğu eşyam ya aile evimden benimle buraya gelmiştir ya da alışveriş yapmayı çok sevdiğim arkadaşlarım Emel Güntaş’ın veya Erkal Aksoy’un mağazasındandır" açıklamasında bulunmuştu.

Esra Dermancıoğlu kimdir?

7 Aralık 1968 doğumlu Esra Dermancıoğlu hayatında hiç oyunculuk yokken bir anda karşımıza çıktı.

Zeynel Abidin Cümbüş'ün torunu olan Esra Dermancıoğlui, Ana eğitimini Pierre Loti lisesinde tamamladı. Daha sonra Franklin College İsviçre'de eğitimini sürdürmüştür. Dermancıoğlu, Şahika Tekand'ın eğitim verdiği Stüdyo Oyuncuları'nda oyunculuk eğitimi ve Derya Alabora'nın konservatuvarında ses dersleri almıştır. Ayrıca yurt dışında da çeşitli dersler almıştır.

Oyunculuk kariyerine ise ilk olarak, bir arkadaşının doğum gününde Gülse Birsel'in teklifi ile başlayan Dermancıoğlu, Avrupa Yakası isimli Türk televizyon dizisinin 6. sezonunun 163. bölümünde konuk oyuncu olarak yer almıştır. 2010 yılında ise çekimleri yalnızca bir gün süren Moral Bozukluğu ve 31 isimli filmde rol almıştır.

Ayrıca çeşitli televizyon dizilerinde konuk oyuncu olarak rol alan Dermancıoğlu, Fatmagül'ün Suçu Ne? isimli televizyon dizisinde Mukaddes rolü ile kameraların karşısına geçmiş ve tanınır olmuştur. Son olarak, Kadın İşi: Banka Soygunu isimli sinema filminde Dürdane rolünü canlandırmıştır. Eşinden oyuncu olmasını istemediği için boşanan Dermancıoğlu'nun bu evliliğinden Refia isminde bir kızı bulunmaktadır.

Esra Dermancıoğlu
Esra Dermancıoğlu

Esra Dermancıoğlu'nun rol aldığı diziler

  • Sen Harikasın, 1. sezon, 2008
  • Avruya Yakası, 6. sezon, 2009, 163. bölüm, konuk oyuncu
  • Fatmagül'ün Suçu Ne?, 2010, 2011, Mukaddes yenge
  • Küçük Hesaplar, 2012
  • Galip Derviş, 2013, Şükriye "Şuşu" (Konuk Oyuncu), 2013
  • Doksanlar, 2013, Şükran Tuncay
  • Sil Baştan, 2014
  • Serçe Sarayı, 2015, Süla
  • Muhteşem Yüzyıl: Kösem, 2015, Cennet Hatun
  • Kırgın Çiçekler, 2016, Zehra Terinci

 

Esra Dermancıoğlu'nun rol aldığı diziler

  • Ayla, 2017, Sebahat Dilbirliği
  • Kadın İşi: Banka Soygunu, 2014, Dürdane
  • Moral Bozukluğu ve 31, 2010, Seksi komşu
  • Merdiven Baba, 2015, Süheyla

 

Esra Dermancığoğlu'nun ödülleri

21. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu (Komedi) (Hayalet Dayı)