Bir Zamanlar Çukurova dizisine bomba transfer!

Fenomen dizi Bir Zamanlar Çukurova'da Murat Ünalmış'ın ayrılığının ardından bomba bir transfer gerçekleşti. Son olarak Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol alan İbrahim Çelikkol, Bir Zamanlar Çukurova'da rol alacak.

Bir Zamanlar Çukurova dizisine bomba transfer!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin hemen ardından Kuş Uçuşu adlı dijital dizide rol alan İbrahim Çelikkol yeni sezonda Bir Zamanlar Çukurova’nın kadrosuna dahil olacak.

Tims&B şirketinin imza attığı fenomen dizide Çelikkol’un konağı yakıp yıkan kişi olacağı konuşuluyor. İbrahim Çelikkol dizide Hakan Gümüşoğlu karakterine hayat verecek.

Yine bir intikâm hikâyesine ev sahipliği yapacak olan Adana’da çekilen dizide Züleyha’nın yeni bir aşka yelken açacağı da söylentiler arasında…

İbrahim Çelikkol kimdir?

İbrahim Çelikkol, 14 Şubat 1982'de Kocali İzmit'de doğdu. Türk dizi ve sinema oyuncusu olan İbrahim Çelikkol, aynı zamanda eski bir modeldir.

Bir Zamanlar Çukurova dizisine bomba transfer! - Resim : 2
İbrahim Çelikkol

Modellikle birlikte basketbol da oynayan Çelikkol, ilk oyunculuk deneyimi bir başrol olan ve 2008 yılında Osman Sınav’ın çektiği "Pars Narkoterör" dizisinde yaşadı.

2009 yılında TRT1’de ekrana gelen “M.A.T.” dizisinde rol aldı. 2010 yılına gelindiğinde Fox TV’de “Keskin Bıçak” ve Show TV’de “Karadağlar” dizilerinde oynadı. 2011 yılında İffet dizisinde “Cemil” karakterine hayat verdi.

2012 senesinde büyük bir gişeye imza atan Fetih: 1453 filminde oynadığı “Ulubatlı Hasan” rolüyle büyük yankı uyandırdı. 2014 yılında ise Reaksiyon adlı dizide Yüzbaşı Oğuz Ayaz karakterini canlandırmıştır.

2016 yılında TRT1 ekranlarında yayınlanan Seddülbahir 32 Saat adlı dizide Mehmet Çavuş karakterini canlandıran İbrahim Çelikkol, yine aynı yıl Fox TV’de yayınlanan Kördüğüm dizisinde Ali Nejat Karasu kimliğiyle izleyici karşısına çıktı.

İbrahim Çelikkol daha sonra Siyah Beyaz Aşk adlı dizide Ferhat karekterine hayat vermişti. Ardından Kanal D ekranlarında gösterime giren; senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür’ün kaleme aldığı, yönetmenliğini Çağatay Tosun’un yaptığı, TMC yapımı Muhteşem İkili adlı dizide birbirlerine tamamen zıt karakterdeki iki başarılı komiserden, gözü kara, cesaretiyle kendisini tehlikeye atmaktan çekinmeyen Mert Barca karakterine hayat verdi.

Ardından Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi karakterine hayat veren İbrahim Çelikkol, 5 Mayıs 2017 yılında Muğla Datça'da Mihre Mutlu ile evlenmiştir. İbrahim Çelikkol, 1.87 metre boyunda, 80 kilo ve Kova burcudur.