Sosyal medyada bomba diyalog! Bir Zamanlar Çukurova oyuncularının ilişkileri hayrete düşürdü

ATV’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın başarılı oyuncuları Uğur Güneş ile Melike İpek Yalovalı’nın ilişkileri hayrete düşürdü. Sosyal medyadaki diyalogları kahkahaya neden oldu.

Sosyal medyada bomba diyalog! Bir Zamanlar Çukurova oyuncularının ilişkileri hayrete düşürdü

Yakında sezon finali yapmaya hazırlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi bir çok kez başarılı oyuncuların ayrılıklarıyla gündeme geldi. Ancak kadroya yeni gelen oyuncularla da başarısını sürdürmeyi devam etti.

Diziye veda edişi dizi severler tarafından tepki çeken Uğur Güneş şimdilerde ise Kanunsuz isimli yeni bir yapımda rol almaya hazırlanıyor.

Uğur Güneş sosyal medyayı da sıkça kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Bir Zamanlar Çukurova’da Yılmaz karakterini canlandıran Uğur Güneş’in paylaşımları bir hayli ilgi çekiyor.

Sosyal medyada bomba diyalog! Bir Zamanlar Çukurova oyuncularının ilişkileri hayrete düşürdü - Resim : 2
Melike İpek Yalovalı ve Uğur Güneş'in sosyal medyadaki güldüren diyalogları

 

Zaman zaman ise yine Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol arkadaşı olan ve Müjgan karakterine hayat veren Melike İpek Yalovalı ile de gündeme gelen Uğur Güneş yine Melike İpek Yalovalı ile hayranlarının dilinde.

Uğur Güneş’in sosyal medyadaki paylaşımına Melike İpek Yalovalı’nın yaptığı yorum kahkahaya neden oldu.

Son paylaşımında üzerindeki sweetin ipine dikkat çeken Güzel oyuncu Melike İpek Yalovalı, “Uğurtos biri yakanda sigara söndürmüş” yorumunu yaptı. Yakışıklı oyuncunun cevabı ise “Dur alayım, sağolasın Meliktos başkan” şeklinde oldu.

İki başarılı oyuncunun birbirlerine hitap şekli hayranlarının dikkatinden kaçmadı.