Bir Zamanlar Çukurova’da beklenmedik ayrılık! Şoka hazır olun! 2 bölüm sonra veda ediyor

Sürekli başrol oyuncuların diziye vedasi ile gündeme gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisi bir ayrılık haberiyle daha gündeme geldi. İddiaya göre dizide sevişlmeyen karakteri canlandıran Behice'nin diziye 2 bölüm sonra veda edeceği konuşuluyor.

Bir Zamanlar Çukurova’da beklenmedik ayrılık! Şoka hazır olun! 2 bölüm sonra veda ediyor

ATV’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova oyuncu ayrılıklarıyla bir çok kez gündeme gelmişti. İlk olarak sevilen karakter Yılmaz’ın vedası son olarak da Hünkar’ın vedası dizide deprem etkisi yaratmıştı.

Ancak sevilen dizide bir ayrılık daha yaşanacağı söylendi. Seyircinin diziye dahil olduğundan beri pek ısınamadığı karakter olan Behice ise son zamanlarda Bir Zamanlar Çukurova’da veda edecek isim olarak konuşuluyor.

Bir Zamanlar Çukurova’da beklenmedik ayrılık! Şoka hazır olun! 2 bölüm sonra veda ediyor - Resim : 1

Ancak Behice’nin diziye nasıl veda edeceği ise henüz netleşmiş değil.

Behice, Yılmaz’ın ölümünden sonra kalan varlığıyla lüks bir hayat sürdüreceğini düşünmüş ancak işler hiç de sandığı gibi gitmemişti.

Dizi gereği borç batağında olduğu bilinen Behice’nin intihar mı ya da cinayete kurban mı gideceği ise 2 bölüm sonra belli olacak.

Bir Zamanlar Çukurova’da beklenmedik ayrılık! Şoka hazır olun! 2 bölüm sonra veda ediyor - Resim : 2

Dizide sevilmeyen karakteri canlandıran Behice’nin yani Esra Dermancıoğlu'nun Bir Zamanlar Çukurova dizisine 2 bölüm sonra veda edeceği konuşuluyor.