Bitcoin yükselir mi, düşer mi? Ünlü ekonomist tarih vererek açıkladı

Binance ve FTX tarafında yaşanan olayların ardından düşüş hızlanan kripto para piyasalarındaki son durum merak edildi. Bitcoin'de düşüş sürecek mi? 18 Kasım 2022 Cuma günü Bitcoin kaç dolar oldu? Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu, yatırımcıları yakından ilgilendiren bir değerlendirmede bulundu. Şatıroğlu, BTC'nin ilerleyen dönemlerde geleceği önemli seviyeleri tarih vererek açıkladı. Kripto para piyasalarında son durum...

Bitcoin yükselir mi, düşer mi? Ünlü ekonomist tarih vererek açıkladı

Binance ve FTX tarafında yaşananların ardından Bitcoin ve kripto paralarda son durum araştırıldı. Tunç Şatıroğlu, kripto paraların 1 ay öncesinde bulunulan seviyelerde tutunmaya devam ettiğini kaydederek, geçmişte yaşananlara göre toparlanmanın daha hızlı olduğuna dikkat çekti.

Şatıroğlu'nun değerlendirmelerine göre; Bitcoin yüzde 2 çıkıp oralarda tutunabilirse yukarı yönlü trendi kırabilir. O seviyeden sonra düşüş eğiliminin geride kalabilir. Kasım sonundan itibaren ciddi bir yükseliş başlarsa önünde ciddi bir direnç yok.

Ünlü ekonomist, "Güzel bir yükseliş olur diye tahmin ediyorum" diyerek, "Elinde olan varsa tutmak zorunda. Yapacak çok fazla bir şey yok. 46 bin dolar beklentim devam ediyor" açıklamasında bulundu.

Bitcoin şu dakikalar haftalık grafiğinde yüzde 4.8 düşüş, günlük grafiğinde de yüzde 1,4 primle 16 bin 756 dolar seviyesinden işlem görüyor. Şatıroğlu, "Mevcut seviyeden alanlar üzülmez diye düşünüyorum" dedi.

Şatıroğlu'nun aktardıklarına göre; ABD'de 4 aydır düşen enflasyon rakamlarının ardından Fed'in daha az şahin kararlar alması beklentisinin kripto paralara da yansıması bekleniyor.

Alış 64.977,19
Satış 64.977,20
Değişim 0,00
Son Değer 64.977,19
En yüksek 67.070,43
En düşük 64.348,00
Haftalık Değişim 0,00%
Haftalık En Düşük 0,00
Haftalık En Yüksek 0,00
Aylık Değişim 0,00%
Aylık En Düşük 0,00
Aylık En Yüksek 0,00