Bitcoin son 2 ayın zirvesini gördü! 20 bin doları aştı! İşte kripto paralarda son durum

Kripto paralardaki düşüşün ardından Bitcoin 20 bin doları aşarak son 2 ayın zirvesini gördü. Kasım ayından bu yana ilk kez bu kadar yükselen Bitcoin'in ardından, Ethereum ve Altcoin fiyatları merak edildi. İşte kripto para piyasasında son durum...

Bitcoin son 2 ayın zirvesini gördü! 20 bin doları aştı! İşte kripto paralarda son durum

Kripto para piyasasında Kasım ayından sonra yükseliş devam ederken. Bitcoin son 2 ayın zirvesini gördü. 20 bin doları aşan Bitcoin 20 bin 872 dolara kadar çıktı. Kripto paraya yatırım yapanların yüzü biraz da olsa gülerken, Etherum ve diğer Altcoinlerdeki son durumu sizler için derledik. İşte kripto paralardaki son durum...

YATIRIMCIYI SON 24 SAATTE SEVİNDİRDİ

NTV'nin haberine göre Kripto para piyasaları son 24 saatte yatırımcısını sevindirdi. Coingecko'da yer alan bilgilere piyasalar saat 10.00 itibariyle yüzde 3.4 yükselerek 922 milyar doların üzerine çıktı. Kripto para piyasaları uzun süre sonra toplam piyasa hacmi bakımından 900 milyar dolar eşiğini aştı. Bitcoin de hem yükseldi hem kritik bir seviyeyi geride bıraktı. BTC son 24 saatte yüzde 4.2 yükselerek 18 bin 151 dolara çıktı. Bitcoin 18 bin dolar eşiğini aşmış oldu.

ETHEREUM NE KADAR?

Ethereum cephesinde de yükseliş görüldü. ETH yüzde 5 yükselerek bin 400 dolar oldu. ETH uzun süre süre ilk kez bin 400 dolar seviyesini gördü.

Ripple ve Dogecoin de piyasaları takip etti. XRP'nin fiyatı yüzde 3.8 yükseldi ve 37.3 cente çıktı, DOGE ise yüzde 2.6 yükselişle 7.9 centten alıcı buluyor.