Bodrum ve Çeşme'ye ünlü akını

Ünlü isimler her yaz olduğu gibi yine gözde tatil merkezleri Bodrum ve Çeşme’ye akın ediyor.

“Güven Bana” adlı sinema filminde “Camdaki Kız” dizisinin Hayri’si Cihangir Ceyhan’ın nişanlısına hayat veren Pelin Karahan, setten fırsat buldukça Bodrum’daki ailesinin yanına koşuyor. Ünlü oyuncu Yalıkavak’ta evlerinin yakınındaki bir iskelede eşiyle sohbet ederken görüntülendi.
Ünlü oyuncu bir ara annesinin ilgilendiği iki oğluna bakmak için yerinden kalktı. Konserden konsere koşturan Şevval Sam, bayramda Bodrum Yalıkavak’ta sahne aldı.
Seyircilerin karşısına mavi, mini bir elbiseyle çıkan 48 yaşındaki Sam, yaklaşık 2.5 saat sahnede kaldı. Şevval Sam zaman zaman orkestra üyelerine espriler de yaptı.
Öte yandan geçen günlerde askerden dönen Şevval Sam’ın oğlu Tarık Emir Tekin de sevgilisi Sofia’yla tatil sezonunu Bodrum’da açtı. İkili Gündoğan’daki bir otelin iskelesinde görüntülendi.
Genç oyuncu şakalaştığı sevgilisiyle beraber suya atladı. İki sevgili denizde yüzüp stres attı. Centilmenliğini her fırsatta gözler önüne seren Tarık Emir Tekin sevgilisine havlu servisi yaptı. Kurulanma faslına geçen iki sevgili ayaküstü meyve atıştırdı.
Süperstar Ajda Pekkan, bayramda Yalıkavak’ta sahne aldı. Pekkan straplez elbisesi ve göz makyajıyla dikkat çekti. 2 saat sahnede kalan 76 yaşındaki sanatçı, performansıyla kendisine bir kez daha hayran bıraktı.
Ece Seçkin Bodrum’daki bir otelde sahne aldı. “Anti Aşk” adlı klibini müzikseverlerle buluşturan ünlü şarkıcı Altay, Bodrum’da kameralara takıldı.
Sunucu Ece Vahapoğlu oğlu Efe’yle Türkbükü’nde görüntülendi. Anne – oğul deniz kenarında oyunlar oynadı.
Son olarak Çağatay Ulusoy’un “Terzi” adlı yeni dijital dizisinin ikinci sezon ekibine katılan Berrak Tüzünataç, Bodrum tatilinde kameralara yansıdı.
Tüzünataç’ın yanında Sinan Çetin’in küçük oğlu Rafael Cemo Çetin’in olması dikkat çekti. Çetin, Tüzünataç güneşlenirken su sporlarıyla ilgilendi.
Rafael Cemo Çetin daha sonra soluğu Berrak Tüzünataç’ın yanında aldı ve ünlü oyuncuya kameraların çekim yaptığını söyledi.
Çetin’in uyarısı üzerine şezlongundan kalkan Berrak Tüzünataç hızla uzaklaştı. Tüzünataç’ın ardından Rafael Cemo Çetin iskeleye çıktı.
Öte yandan Berrak Tüzünataç yaptığı yazılı açıklamada Rafael Cemo Çetin’le sevgili olmadıklarını belirtti ve “Değerli magazin basını mensupları daha önce de ifade etmeye çalıştığım üzere Cemo Çetin ve kız arkadaşı benim çok sevdiğim arkadaşlarım… Lütfen bize artık sevgili yazmayın, rica ediyorum. Çok sevgiler, mutlu bayramlar…” açıklamasını yaptı.
“Camdaki Kız” dizisinin Sedat’ı Feyyaz Şerifoğlu ile haber spikeri Merve Dinçkol’un beraberliği sürüyor.
İkili Yalıkavak’taki bir mekanda şarkıcı Alya’nın sahnesini izledi. Şerifoğlu bir ara sahneye de çıktı. Seyirciler arasında olan Yeşim Salkım, Feyyaz Şerifoğlu ve Alya’yı övdü.
Gecede sahneye ayrıca Murat Dalkılıç da çıktı. Dalkılıç, Yeşim Salkım’a espriyle takıldı. Murat Dalkılıç ve Alya’nın düeti çok beğenildi.
Ünlüler geçidine sahne olan gecede Fatih Ürek de bir ara hareketli şarkılarını seslendirdi. Feyyaz Şerifoğlu ile Merve Dinçkol çifti, Ürek’in şarkıları eşliğinde eğlencesine devam etti.
2016 Türkiye Güzeli Buse İskenderoğlu Çeşme tatilinde kameralara takıldı. Sıcaktan bunalan İskenderoğlu duş keyfi yaptı.
“Gönül Dağı” dizisinin başrol oyuncusu Berk Atan, bir küs bir barışık aşk yaşadığı sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu’yla Çeşme tatilinde görüntülendi. Dalgalı suya kendisini bırakan Berk Atan, sevgilisini güldürdü.
Bir süre suya alışmaya çalışan Selin Yağcıoğlu da suya daldı. Dalgalı ve soğuk denizde fazla kalamayan iki sevgili soluğu kıyıda aldı.