Bodrumu kanla doldu

Evinin içinden koku gelmeye başlayan adam bodruma indiğinde gördüğü manzara karşısında adeta şoke oldu. Tüm bodrumu kan gölüne dönmüştü.

Bodrumu kanla doldu

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Iowa Bagley'de yaşayan Nick Lestine isimli adam evinde bir süre devam eden kokunun kaynağını bulabilmek için bodruma indi. Bodrum katının kanla kaplandığını gören adam adeta şoke oldu. Kanın yanı sıra hayvansal yağlar da tespit etti.

Karısı ve 5 çocuğuyla yaşayan adam, yan bina ile ortak bir atık su aktarım alanı kullanmasından dolayı böyle bir olayla karşılaştığını anladı. Komşunun et dolabı sürekli akıttığı için zaman içerisinde atık su giderlerini doldurdu ve kanlar ilk buldukları yola doğru yöneldi. Bu yolda yan komşunun bodrumuydu.

Temizliğin kendisine 2 bin dolara mal olduğunu söyleyen Nick Lestine, komşusundan aldığı yanıtla rahatladı. Akrabalarında kalan Lestine ailesini mağdur etmeyeceklerini ifade eden et dolabının sahibi Kaitlin Dahl, "Biz kötü insanlar değiliz. Kimseye de zarar vermek istemiyoruz. Sorunu çözmek için yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız" dedi.