Bodrum'a ünlü akını... Hangi ünlü isimler görüntülendi?

Her yıl olduğu gibi bu yaz da ünlü isimler tatil cenneti Bodrum ve Çeşme’ye akın ediyor.

Can Bonomo ile Öykü Karayel çifti oğulları Roman’la Çeşme’de yılın yorgunluğunu atıyor. Geçen yaz da Alaçatı’da tatil yapan ünlü çift, bir restoranda görüntülendi. Öykü Karayel babasının omzuna çıkarınca ağlamaya başlayan oğlunu kucağına aldı. Can Bonomo’nun öpücük yağmuruna tuttuğu Roman, annesinin kucağında kalınca sakinleşti.

Sekiz aylık hamile olan ünlü oyuncu Seda Bakan’ın eşi Ali Erel ve kızı Leyla’yla çıktığı Bodrum tatili sürüyor. Geçen hafta halk plajında deniz keyfi yapan Bakan, bu kez bir mekanın iskelesinde görüntülendi. İkinci bebeğinin cinsiyeti de kız olan güzel oyuncu isim arayışlarının sürdüğünü söyledi. Seda Bakan kızının ardından kendisi de suya girdi. Minik Leyla annesiyle denizde keyifli anlar yaşadı. Seda Bakan yorulup kızıyla beraber sudan çıktı.

İkinci kez evlendiği Sinan Akçıl’dan geçen haftalarda tek celsede boşanan Burcu Kıratlı, Bodrum tatilinde görüntülendi. Kıratlı locasında uzun uzun telefon konuşması yaptı. Fit fiziğiyle göz dolduran Kıratlı, bol bol selfie çekti. İlerleyen dakikalarda ayağa kalkıp telefon görüşmesi yapan Burcu Kıratlı, daha sonra şezlonguna geri döndü.

2016 yılından beri Bodrum’da yaşayan of aman Nalan, “Deli Aşk” adlı klibini müzikseverlerle buluşturdu. Klipte şarkıcıya, “Yemin” dizisiyle yıldızı parlayan ünlü oyuncu Gökberk Demirci eşlik etti. Nalan genç kuşak şarkıcılardan Zeynep Bastık ve Sefo’yu çok sevdiğini anlattı.

Master Chef yarışmasının fenomen jüri üyesi Somer Sivrioğlu türkbükü’ndeki bir mekânda görüntülendi. Denize girmek yerine saatlerce mekânda oturmayı tercih eden Sivrioğlu’nun yanındaki kadının kimliği merak konusu oldu.

Şarkıcı Güliz Ayla Bodrum Gölköy’deki bir plajda kameralara takıldı.

Eski milli futbolcu Gökhan Zan, eşiyle Çeşme’deki bir plajda kameralara yansıdı. Zan, bir ara eşinin vücudundaki kumları temizledi. Gökhan Zan ve Müge Uzun çifti plajda zaman zaman romantik görüntüler de verdi. 

Kız arkadaşlarıyla güneşin tadını çıkaran şarkıcı güneşlenip denize girdi.

Ünlü oyuncular Gizem Karaca ile Hazal Subaşı Çeşme tatilinde kameralara yansıdı. Hazal Subaşı deniz sonrası saçlarına bakım yaptı. Karaca ile Subaşı ilerleyen dakikalarda plaj partisinde eğlendi. Gizem Karaca’ya partide eşi Kemal Ekmekçi de eşlik etti. 

Fırat Çelik, Çeşme tatilinde güneşli havanın tadını çıkardı. Ünlü oyuncu elinden kitabını düşürmedi. Yeğeniyle çektiği dans videolarıyla dikkatleri üzerine çeken Fırat Çelik ilerleyen dakikalarda kız arkadaşıyla denize girdi. Oyuncunun hararetle bir şeyler anlattığı görüldü.

Geçen hafta çeşme’de sahne alan Mahsun Kırmızıgül, yeni çekeceği “Prestij Meselesi” adlı sinema filmini anlattı. Ünlü sanatçının filmdeki gençliğine oğlu Mahmut Kırmızıgül hayat verecek.

Hadise’yle düet yaptığı “İmdat” şarkısının klibi çok beğenilen Murda, Çeşme’de sahne aldı. Ünlü rapçinin Erik Dalı türküsüyle tatilcileri coşturması dikkat çekti. Murda, geçen günlerde verdiği plaj konserinde sahneye para atan bir seyircisine “Ben Dansöz Müyüm?” diyerek tepki göstermişti. Rapçinin bu sözlerine alınan Ortantal Didem “dansöz kelimesinin bu kadar aşağılayıcı kullanılmasından çok sıkıldık. Zaten bu ülkede bu mesleği yapmakta çok zorlanıyorum. Bizi germeyin. Televizyonlara bile çıkamıyoruz, artık sabrımızın dışına çıktık” sözleriyle isyan etmişti. Murda konuyla ilgili sorulara yanıt vermedi.

Hamdi Alkan’la biten evliliğiyle gündemden düşmeyen Selen Görgüzel son olarak sünnet derileri kullanılarak yapılan bir cilt bakımı yöntemiyle gençleştiğini açıklayarak herkesi şaşırtmıştı. Selen Görgüzel Bodrum tatilinde kameralara takıldı. Sıcaktan bunalan Görgüzel, deniz keyfi yaptı.