Bodrum’da can pazarı: 8 yaralı

Bodrum'da kamyon ve işçi minibüsü çarpıştı. Kazada 8 kişi yaralandı. Can pazarı yaşanan kaza sonrasından neye uğradıklarını şaşıran işçileri sakinleştirmek için sağlık ekipleri büyük çaba sarf etti.

Kaza, Bodrum'un Torba Kavşağı'ndan Göltürkbükü istikametine doğru seyreden İslam Önder idaresindeki kamyonet, iddiaya göre önündeki aracın ani fren yapması sonucu araca çarpmamak için fren yaparak şerit değiştirdi. İçerisinde 2 kişinin olduğu kamyonet, o esnada karşı istikametten gelen ve içerisinde 13 işçinin olduğu Mustafa Öztaş idaresindeki yolcu minibüsüyle kafa kafaya çarpıştı. İşçilerin Milas'tan Bodrum'a çalışmaya gelen peyzaj işçileri olduğu öğrenildi.

Çarpışma sonrası ortalık savaş alanına döndü. İhbar üzerine kaza mahalline çok sayıda ambulans ve polis ekibi ile itfaiye ekibi sevk edildi. Kamyonette yolcu olarak bulunan bir vatandaş, itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden kurtarıldı. Kaza mahalline gelen ambulanslara alınan 8 yaralı, ilçedeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Edinilen ilk bilgilere göre kaza sonrasında kamyonetteki 2 kişi ile minibüsteki 6 kişinin yaralandığı, yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 K