Öğretmenin öğrencilerinden derse getirmelerini istediği şey velileri çılgına çevirdi! Şikayet yağdı!

Öğrencilerinden okula sperm getirmelerini isteyen cinsellik eğitmeni kadın öğretmene tepki yağdı. Veliler durumdan rahatsız olduklarını yönetime bildirirken, öğretmen tek derdinin eğitim olduğunu söyleyerek kendini savundu.

Öğretmenin öğrencilerinden derse getirmelerini istediği şey velileri çılgına çevirdi! Şikayet yağdı!

Bolivya'da Juana Azurduy de Padilla okulunda yaşanan olayda, veliler adeta çılgına döndü. Cinsellik eğitimi veren kadın öğretmenin öğrencilerinden bir sonraki ders için getirmelerini istediği şeyi öğrenen veliler, yönetime koştu ve birçok veli şikayette bulundu. Öğretmen ise amacının sadece eğitim olduğunu söyledi. 

Öğretmen, öğrencilerinden bir sonraki derste sınıfa kondom içerisinde sperm getirmelerini istedi. Durumdan rahatsız olan bir öğrenci, olayı ailesiyle paylaştı. Ailenin verdiği tepki üzerine ortalık karıştı. Diğer velilerinde benzer tepkiler vermesiyle olay okul yönetimine taşındı. Velilerden şikayet yağdı. 

Duruma kayıtsız kalamayan okul yönetimi öğretmen hakkında soruşturma başlattı. 

Öğretmen ise suçmaları kabul etmezken "Amacım spermin dışarıda kaç saat yaşadığını onlara canlı göstermekti. Yapılanlar haksızlık, tek derdim eğitim." diyerek kendisini savundu.