Bomba patladı! Masumlar Apartmanı'nda İnci'nin vedası konuşuluyor

TRT1 de yayınlanan iddialı dizi Masumlar Apartma’nı reytingini korduğu gibi gündemdeki yerini de koruyor. Masumlar Apartmanı dizisi ortaya çıkan ayrılık haberi ile yine tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İnci Masumlar Apartmanı'na veda mı etti?

Bomba patladı! Masumlar Apartmanı'nda İnci'nin vedası konuşuluyor

Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterine hayat veren başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ın bir anda kadrodan ayrılması hayran kitlesi ve dizi fanları tarafından büyük bir hüsran duymasına neden olmuştu. Herkes bu ayrılığı merak etmiş ve sebebini sorgulamaya başlamıştı. Nihayet gerçek ortaya çıktı.

Fenomen dizi Masumlar Apartmanı her bölümüyle seyircisinin dikkatini çekmeyi başarıyor. Ancak bu sefer dizi, İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah’ın bir anda ortadan kaybolmasıyla gündeme geldi. İzleyicilerin ve fanların aklına ise başarılı oyuncunun diziden ayrıldığı iddiaları geldi.

Bomba patladı! Masumlar Apartmanı'nda İnci'nin vedası konuşuluyor - Resim : 1
Farah Zeynep Abdullah

 

Dizinin yeni bölümünde İnci karakterinin ekranlarda görünmemesi de ünlü oyuncusunu diziden ayrıldığı iddialarını güçlendirmişti.

Son bölümdeki kesitte Han’ın “Ablamlarla aynı evde kalacağız” sözleri üzerine büyük bir hayal kırıklığı yaşayan ve Han ile tartıştıktan sonra ortadan kaybolan İnci tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

Peş peşe ayrılıklar yaşanan dizi de bir ayrılık yaşanacağı konusu yine gündeme geldi. Ancak bu sefer sanıldığı gibi bir ayrılık olmadı.

Bomba patladı! Masumlar Apartmanı'nda İnci'nin vedası konuşuluyor - Resim : 2
Farah Zeynep Abdullah

 

İnci (Farah Zeynep Abdullah) Masumlar Apartmanı’na ne zaman dönecek?

En çok izlenen diziler arasında yer alan Masumlar Apartmanı’nın İnci’si son bölümlerde ekranlarda yer almayınca ayrılık dedikoduları gündeme gelmişti. Ortaya çıkan gerçek herkesi sevindirdi. Sosyal medya hesabında dizinin çekimlerinden kareler paylaşan Farah Zeynep Abdullah’ın yeni bölümlerde kadroda yer alacağı öğrenildi.

Farah Zeynep Abdullah, sosyal medya hesabında setten kareler paylaşarak tüm iddialara noktayı koydu. Ünlü oyuncunun ilerleyen bölümlerde ekranlarda boy göstereceği ortaya çıktı.

Bomba patladı! Masumlar Apartmanı'nda İnci'nin vedası konuşuluyor - Resim : 3
Farah Zeynep Abdullah

 

Farah Zeynep Abdullah kimdir?

Farah Zeynep Abdullah,  17 Ağustos 1989 Gayrettepe, Beşiktaş, İstanbul doğumlu Türk oyuncudur. Irak Türkmenlerinden olan bir baba ile Türk ve Boşnak kökenli bir annenin kızı olarak İstanbul’da doğmuştur. Lisenin bir kısmını İstanbul Saint Michel Fransız Lisesi’nde okudu. Ancak daha sonra babasının işi gereği kaydını İngiltere’ye aldırarak, lise öğrenimini bu ülkede tamamladı. Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizinin 2. sezonundan sonra diziden ayrılarak, oyunculuk kariyeri için kaydını dondurduğu Kent Üniversitesi (İngiltere) Fransızca-Drama bölümüne dönüp, eğitimini tamamladı ve 2013’te diplomasını aldı. Ayrıca, kadın-erkek eşitliği ile ilgili bir kampanya olan HeForShe reklamında oynadı. Amnesty Türkiye’nin de gönüllü destekçisidir.

Oynadığı diziler

2010-2012 Öyle Bir Geçer Zaman ki,
2014 Kurt Seyit ve Şura
2016-2017 Muhteşem Yüzyıl Kösem
2018 Gülizar

Filmler

2013 Kelebeğin Rüyası
2014 Bi Küçük Eylül Meselesi,Unutursam Fısılda
2015 Barbie Prenses ve Rockstar
2016 Ekşi Elmalar
2018 Arif v 216
2018 Bizim İçin Şampiyon