Ünlü oyuncu eşi ve çocuklarına şiddet uyguladı! Ortaya atılan iddia sosyal medyayı salladı

2016 yılında evliliklerini noktalayan Brad Pitt ile Angelina Jolie çifti, akılalmaz bir iddiayla gündeme geldi. Jolie, eski eşi Brad Pitt hakkında 'çocuklarıma ve bana şiddet uyguladı' sözleri magazin dünyasına şok etkisi yarattı.

Ünlü oyuncu eşi ve çocuklarına şiddet uyguladı! Ortaya atılan iddia sosyal medyayı salladı

Bay ve Bayan Smith filminde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Brad Pitt ile Angelina Jolie çifti arasındaki dava magazin dünyasının gündemine bomba gibi düştü. Hollywood’un en gözde çiftlerinden biri olarak kabul edilen Brad Pitt ve Angelina Jolie, 2016 yılında boşandı. 

Bay ve Bayan Smith filmi setinde başlayan birliktelikleri zamanla yıpranan çift, 2016 yılında boşanma kararı aldı. İkili, 2019 yılının Nisan ayında boşandıkları resmi olarak ilan edilerek duyurdu. Yaşadıkları uzun birlikteliğin ardından ortaya akılalmaz bir iddia atıldı. Güzel aktör Jolie, Brad Pitt'in özel jetleriyle yaptıkları bir uçak yolculuğu sırasında, sarhoşken kendisine ve iki çocuğuna saldırdığını iddia etti.

Ünlü oyuncu eşi ve çocuklarına şiddet uyguladı! Ortaya atılan iddia sosyal medyayı salladı - Resim : 1

Şiddetin izleri kaldı

Jolie Brad Pitt'in, bir çocuğunu boğmaya çalıştığını, diğerinin de yüzüne vurduğunu iddia etti. İddiaların ardı arkası kesilmezken uçağın tuvaletinde de kendine şiddet uyguladığını söyledi. Ünlü aktörün sırtında ve dirseğinde maruz kaldığı şiddete ait izlerin bulunduğu da biliniyor. Angelina Jolie iddiasında şu sözlere yer verdi: , “Jette çıkan bir tartışma sonrasında 6 çocuğumuzdan birini boğazladı ve benim üzerime bira döktü. Benim saçımı çekti ve duvara fırlattı” dedi.