Böyle anne olmaz olsun! Sevgilisiyle ilişkiye girmek için otele gitti, bebeği arabada havasızlıktan öldü

Kolombiya’da meydana gelen olay, duyanları adeta çileden çıkardı. Valledupar kentinde 19 yaşındaki Maria Camila Mengual Mojica, sevgilisi Humberto Manuel Olivilla Pineda ile ilişkiye girmek için bebeğini arabada bırakıp otele çıktı. Ancak bebek arabada havasızlıktan öldü.

Böyle anne olmaz olsun! Sevgilisiyle ilişkiye girmek için otele gitti, bebeği arabada havasızlıktan öldü

Kolombiya’da meydana gelen ilginç olay adeta ortalığı salladı. Valledupar kentinde 19 yaşındaki Maria Camila Mengual Mojica, sevgilisi Humberto Manuel Olivilla Pineda ile buluşmak için bir otel odasında randevulaştı.

7 aylık bebeği arabada bıraktı

Otel odasına çıkarken 7 aylık bebeğini arabada yalnız başına bırakan Pineda geri döndüğünde karşılaştığı manzaraya inanamadı. Arabanın kapısını açtığında dumandan bayılan Pineda, bebeğinin öldüğünü fark etti. Olay yerine polis ekiplerinin gelmesi üzerine anne ve sevgilisi tutuklandı.

Arabayı çalışır halde bırakmış

Polise verdiği ifadesinde bebeğin sıcaktan etkilenmemesi için arabayı çalışır durumda bıraktığını ifade eden Pineda, klimayı da açtığını söyledi. Ancak klima sisteminin bozulması bebeğin boğularak ölmesine neden oldu. Bebeğin adli tıp muayenesi, karbon monoksit zehirlenmesinden öldüğünü doğruladı.