Brass Against'in solistinden hayranına şoke eden hareket! Herkes neye uğradığını şaşırdı

Soundgarden ve Black Sabbath gibi grupların şarkılarının coverlarını yapmasıyla tanınan Brass Against grubunun solistinden konser sırasında şoke eden bir hareket geldi. Bir hayranını sahneye çıkaran Sophia Urista adama yere uzanmasını söyleyip üzerine idrarını yaptı.

Brass Against'in solistinden hayranına şoke eden hareket! Herkes neye uğradığını şaşırdı

Rockville'e Hoşgeldiniz Festivali'ndeki (Welcome to Rockville) seyirciler, cover grubu Brass Against'in performansı esnasında solist Sophia Urista'nın bir hayranın üzerine işemesiyle neye uğradıklarını şaşırdı.

Grup, olay yaşandığında Rage Against the Machine'in Wake Up parçasının bir yorumunu çalıyordu. Bir hayranını sahneye davet ettikten sonra Urista ona yere yatmasını söyledi. Urista daha sonra pantolonunu indirip şarkıyı söylemeye devam ederken adamın suratına idrarını yaparken görüldü.

Brass Against'in solistinden hayranına şoke eden hareket! Herkes neye uğradığını şaşırdı - Resim : 1

ABD'nin Florida eyaletindeki Daytona Beach kentinde düzenlenen gösteriye gelenler ve görüntüleri online izleyenler bu anı "iğrenç" diye niteledi. New York merkezli grup daha sonra dikkat çeken olay için özür diledi ve Urista'nın "kendini kaptırdığını" söyledi.

Brass Against'in solistinden hayranına şoke eden hareket! Herkes neye uğradığını şaşırdı - Resim : 2

Olaydan önce Urista'nın kalabalığa işemesi gerektiğini söylediği duyulmuştu. Urista, "Kafasında teneke olan adamı hazırlayın çünkü onu sahneye çıkaracağız ve bu o***** çocuğunun ağzına işeyeceğim" dedi.

Kaynak: Independent Türkçe