20 yaşındaki kadın, kocası istemediği için 2 aylık oğlunu öldürdü

Kan donduran cinayetin detayları dehşete düşürdü. 20 yaşındaki kadın, kocası istemediği için 2 aylık oğlunu boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Olayı örtbas etmek isteyen kadının planı şoke etti.

20 yaşındaki kadın, kocası istemediği için 2 aylık oğlunu öldürdü

Brezilya'nın Espirito Santo eyaletinde yaşanan olayda genç annenin itirafları kan dondurdu. 20 yaşındaki Bryan Henrique Sousa Veronez isimli kadın, kocasının oğlunu istemediğini düşündüğü için kan donduran dehşete imza attı.

2 aylık oğlunu kocasının istemediğini düşünen kadın, kocasının bu yüzden kendisinden de vazgeçeceğini düşünerek cinayet planladı. Olayı bir soygun gibi göstermeye çalışan kadın, evladını elleriyle boğarak öldürdü.

Bebeğin babası polise sabah erkenden inekleri sağmak için evden ayrıldığını, eve döndüğünde ise karısının ellerinin ve ayaklarının bağlı, oğlunun ise boğularak öldürülmüş halde olduğunu anlattı. Baba, daha önce evlerinin kapılarına tehdit mektupları bırakıldığını da söyledi.

"Gözlerimin önünde boğarak öldürdüler"

Genç kadın ise ifadesinde, eve giren iki zanlının kendisinin ellerini ve ayaklarını bağladıktan sonra bebeğini gözleri önünde boğarak öldürdüklerini söyledi.

Polis ekipleri evde hiçbir şeyin çalınmamış olmasından dolayı soruşturmayı derinleştirdi ve çifti çapraz sorguya aldı. Genç kadın sorgu sırasında bebeğini kendi elleriyle boğduğunu itiraf ederek polisleri bile dehşete düşürdü.

Sağlık kontrolünden geçirilen kadının doğum sonrası depresyona girdiği belirtilirken, baba daha sonra bir itirafta daha bulundu. Bebeğinin biberonuna daha önce zehir de konulduğunu söylemesinin ardından yapılan incelemedi bu ifadenin de doğru olduğu tespit edildi.

Polis ekipleri mektupların da sahte olduğunu tespit ettikten sonra anneyi tutukladı. Babanın ise olayda herhangi bir etkisi olmadığı ve bebeğine zarar vermediği ifade edildi.