Ünlü yıldızdan skandal paylaşım

Britney Spears, "Bugün alışverişe çıktım ama alacak bir şey bulamadım. Sadece bu bilekliği aldım" diyerek fotoğrafını Instagram'a atınca ortalık yıkıldı. Britney Spears'ın photoshoplu fotoğrafı kullanıcıların gözünden kaçmadı.

Ünlü yıldızdan skandal paylaşım

Britney Spears, geçirdiği zor dönemlerin ardından yeniden toparlanmaya çalışıyor. Alkol ve uyuşturucu sorunu olduğu bilinen şarkıcının rehabilitasyon için çaba harcadığı, sağlık merkezlerini aşındırdığı biliniyor.

Son dönemde sosyal medya hesabını daha sık kullanmaya başlayan Britney Spears, sürekli olarak spor yaparken, çalışırken ya da dans ederken çektiği video ve fotoğraflarını paylaşıyor. Sanatçı, özel hayatında yaşadığı sorunları bu sayede aşmaya çalışıyor.

Bugün bir kez daha paylaşım yapan Spears'ın belini ince gösterebilmek için photoshop kullanması gözlerden kaçmadı. Belini inceltirken arkasındaki mutfak çekmecelerini de yamultan Spears'ın paylaşımına yorum yağdı.

Şarkıcının yaptığı basit photoshop'u eleştiren hayranları meşhur şarkısı 'One more time'a (Bir kere daha) gönderme yaparak, "Hadi bir kere daha 'vibe' yap" diyerek dalga geçti.

Britney Spears, erkek arkadaşı Sam Asghari ve babasının desteğiyle yardım almayı kabullendikten sonra bir rehabilitasyon merkezine yattı. Profesyonel destek alan sanatçı, tüm kesimlerden destek mesajı aldı.