Bu fotoğrafı çektikten saniyeler sonra oldu

ABD'de bir anne kızının fotoğrafını çektikten saniyeler sonra çığlık atmaya başladı.

Bu fotoğrafı çektikten saniyeler sonra oldu

ABD’nin Alabama eyaletinde yaşayan Laura isimli kadın, kızının okuldaki ilk günlerine ait fotoğraflarını her yıl ihmal etmeden çekerdi. Fakat en son sene, okulun ilk günü için kızının fotoğrafını çektiği zaman bu görüntünün tüm dünyaya ulaşacağını tahmin bile edemezdi. Bunun sebebi ise fotoğraftaki ufak bir detaydı.

Olay günü Lauren kızının fotoğrafını çekmeye hazırlanırken gözünü kameradan ayırdı ve garip bir şeyin hareket ettiğini gördü. Şaşkınlıktan ağzı açık kalmıştı. Fotoğraf çekimi sırasında Brooke ve Lauren, Brooke’un tam arkasındaki ağaçta kocaman bir yılan olduğunu önce fark etmemişlerdi. Fakat birkaç kare fotoğraftan sonra Lauren yılanı gördü ve panikledi. Tabii Brooke’u tehlikeye atmamak için sakın kalması gerektiğini biliyordu, neyse ki Brooke’un henüz bir şeyden haberi yoktu.

 

Lauren: “Brooke’a hemen buraya gelmesini söyledim. Yanıma geldiğinde ona yılanı gösterdim ve ikimiz de çığlık attık,” diye anlatıyor o günü. Anne kız hemen içeri koşmuş. Olayın şokunu atlatan Brooke, başlarına gelen bu durumun aslında ne büyük bir felaketle sonlanabileceğini sindirdiğinde göz yaşlarına hakim olamadı.

Ağaçta gördükleri, son derece tehlikeli bir tür olan çıngıraklı yılan. ğer bu yılanlardan biri tarafından ısırılırsanız panzehri için hemen hastaneye gitmeniz gerekir. Brooke hayvan tarafından ısırılmak üzereydi. Fotoğrafa yakından bakarsanız, yılanın ona doğru harekete geçtiğini fark edeceksiniz. Olay sonrası hayvan kurtarma merkezi yetkilileri, bahçede yaptıkları detaylı araştırma sonrası paniğe sebep olan yılanı yakalayarak doğaya saldı.

Bu fotoğrafı çektikten saniyeler sonra oldu - Resim : 2