Meteorolojiden uyarı geldi: Yağışlar geri geliyor, su baskınına dikkat!

Yazdan kalma günler devam ederken, meteorolojiden son dakika uyarıcı geldi. Yağışlar geri gelecek, su baskınına dikkat! İşte il il hava durumu.

Meteorolojiden uyarı geldi: Yağışlar geri geliyor, su baskınına dikkat!

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava durumu yazdan kalma günler yaşatmaya devam ederken meteorolojinin son dakika uyarısına göre yağışlar geri geliyor. Batı Karadeniz bölgesi su baskınına karşı uyarılırken, tedbirin elden bırakılmaması da tavsiye edildi. İşte il il hava durumu...

Meteoroloji uyardı: "Tedbiri elden bırakmayın"

Meteorolojinin son dakika uyarısına göre pazar günü öğle saatlerinden itibaren Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu ve Bolu'nun kuzey kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü yağış bekleniyor. Sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması konusunda uyarılar yapıldı.

 

Meteorolojiden uyarı geldi: Yağışlar geri geliyor, su baskınına dikkat! - Resim : 1

İstanbul'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji tarafından İstanbul için yapılan açıklamada Sıcaklıkların yarın 20 dereceye düşeceği 06 Ekim perşembe günü ise 14 dereceyi göreceği ifade edildi. Güneşin bugünden itibaren yerini serin ve yağışlı havaya bırakmasının ardından yağışlar yeni haftada da etkisini sürdürecek.

Sıcaklıklar, Ankara ve İstanbul'da 20, Adana'da 29, İzmir'de 26, Samsun'da 19, Erzurum'da 23 dereceye kadar düşecek.