Bu hafta şans haftası! Hangi burçlar etkilenecek?

Herkese sağlıklı, mutlu ve güzel haberler alacağı bir hafta geçirmesini dilerim.

Bu hafta gökyüzü astrolojik açıdan oldukça hareketli olacak. 20 Aralık Salı günü bolluğun ve bereketin gezegeni olan Jüpiter, 16 Mayıs 2023’e kadar kalacağı Koç burcuna geçiş yapacak. Jüpiter’in Koç burcuna girmesi ile birlikte, ateş grubu olan (Koç-Aslan-Yay) burçlar da oldukça şanslı oldukları bir döneme giriş yapacaklar. Bireysel açıdan baktığımız zaman 2010 ve 2011 yılları arasında deneyimlediğimiz olayların benzerlerini yaşayabiliriz. Hayata daha pozitif bakacağımız, risk almaktan çekinmeyeceğimiz bir süreç içerisinde olacağız. Burada alacağımız riskleri önceden hesaplayarak hareket etmek bizlerin faydasına olacaktır.

Yaptığımız girişimlerden başarı elde ettiğimiz bir dönem içerisinde olacağız. Koç burcu ateş elementi ve öncü bir burç olduğu için, haritalarımızda Koç burcunun bulunduğu ev konularında yeni girişimlerde bulunmamız bizlere şansı ve bereketi de beraberinde getirecektir. Global bazda ise, hava muhalefetinde değişimler, kuraklık, sıcaklıkların artması, yeni liderlerin ortaya çıkması, askeri hareketliliklerin artması, devlet liderlerinin alacağı yeni kararların gündeme gelmesi ve adalet sisteminde bazı değişimlerin olması söz konusu olabilir.

23 Aralık Cuma günü, Oğlak burcunun 1 derecesinde bir Yeni Ay meydana gelecek. Bir hafta 10 gün kadar etkisini hissedeceğimiz bu Yeni Ay ile birlikte, iş, kariyer ve toplumsal statümüzü ilgilendiren konular gündemimizde olacaktır. Özellikle sorumluluklarımızın çok daha fazla ön plana çıkacağı bir dönem içinde olacağız. Bu sorumluluklar, ailemizi ilgilendiren konular, toplumsal duruşumuz ve kariyer planlamamız ile ilgili olacaktır. Hayatı daha ciddiye aldığımız bu dönem içinde yapmak istediğimiz konulara odaklanarak, kendimize hedefler koyarak yolumuza devam etme motivasyonumuz artacaktır. Bu dönem içinde kariyer planlamamızda değişimler yapabiliriz, kendi işimizi açmak için hareket ve eylem planına geçebiliriz. Gönüllü olarak sorumluluk alacağımız işlere veya projelere başlayabiliriz.

Global bazda ise, devlet liderlerini ilgilendiren konuların gündeme gelmesi, devlet liderlerinin alacağı yeni kararlar ve uygulamalar söz konusu olabilir. Aynı zamanda yaşlıları ilgilendiren konuların gündeme gelmesi, askeri operasyon ve hareketliliklerin artması söz konusu olabilir. Sağlık açısından ise diş ve kemik ağrıları, deri döküntüleri ve düşme kalkmalara bağlı kemik kırıklarına dikkat etmek faydalı olacaktır.

Koç ve Yükselen Koç: Bu hafta Jüpiter’in sizin burcunuza girmesi ile birlikte Mayıs ayına kadar olan süreçte, oldukça şanslı olacağınız bir dönem sizleri bekliyor olacaktır. Sizler için birtakım şansların ve fırsatların ayağınıza geldiği bir dönem olacaktır. Hem finansal açıdan hem de ilişkiler açısından oldukça güzel gelişmeler sizleri bekliyor. Sadece bu süreç içinde kilo almamaya ve aşırı riske girmenizi gerektirecek durumlardan uzak durmaya özen göstermeniz faydalı olacaktır. Hafta ortasında Oğlak burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, iş ve kariyer hayatınızı ilgilendiren konularda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş değişikliği yapabilir, kendi işinizi kurmak için harekete geçebilirsiniz. İşinizi ilgilendiren konularda yeni sorumluluklar üstlenebilirsiniz.
 
Boğa ve Yükselen Boğa: Bu hafta Jüpiter’in Koç burcuna girmesi ile birlikte Mayıs ayına kadar olan süreçte, özellikle sağlık konularında oldukça şanslı olduğunuz bir dönem sizleri bekliyor olacaktır. Devam eden bir sağlık sorununuz varsa bu konuda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Partnerinizin işini ilgilendiren konularda da olumlu gelişmeler yaşanabilir. İlahi planın desteğini aldığınız bir dönem sizleri bekliyor olacaktır. Bilinçaltınıza attığınız konuları gözünüzde fazla büyütmemeye özen göstermeniz faydalı olacaktır. Hafta ortasında Oğlak burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, yurt dışı bağlantılı işleriniz ve hukuksal konularınızda yeni gelişmeler yaşanabilir. Yeni eğitimlere başlama kararı alabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işler yapabilir veya sizlere akademik başarıyı getirecek yeni oluşumlara adım atabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta Jüpiter’in Koç burcuna girmesi ile birlikte Mayıs ayına kadar olan süreçte, oldukça sosyal olacağınız bir dönem içine gireceksiniz. Bu dönem yeni arkadaş gruplarının içine dahil olabilir, arkadaşlarınızın ve sosyal çevrenizin desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde adınızı duyurabilirsiniz. Hayal ettiğiniz konular ve kendinize koyduğunuz hedeflere ulaşabilirsiniz. Hafta ortasında Oğlak burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, ortak kazanımlar ve borçlar ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Ortak gelirlerinizde artışlar yaşanabilir. Beklediğiniz bir miras veya alacaklı olduğunuz bir borç ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta Jüpiter’in Koç burcuna girmesi ile birlikte Mayıs ayına kadar olan süreçte, kariyer hayatınız ve toplumsal statünüzde değişimler yaşanabilir. Bu statü değişimi evlilik kararı almak şeklinde de olabilir. Özellikle kariyer hayatınız açısından oldukça şanslı olduğunuz bir dönem sizler bekliyor olacaktır. Kariyer hedeflerinize kolayca ulaşabilirsiniz. Kendi işinizi açma kararı alabilirsiniz. Hafta ortasında Oğlak burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, ikili ilişkiler ve ortaklı işleriniz ile ilgili konular gündeminize olacaktır. İlişkinizi ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Bekar olan Yengeç burçları ise bu Yeni Ay ile birlikte, ilişkiye başlama kararı alabilirler. Ayrıca ortaklı bir işe veya projeye başlama kararı da alabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Bu hafta Jüpiter’in Koç burcuna girmesi ile birlikte Mayıs ayına kadar olan süreçte, yurt dışı bağlantı işler yapabilirsiniz. Taşınma kararı alabilirsiniz. Hukuksal konularda ve resmi makamlar ile ilgili olan işlerinizde şans sizden yana olacaktır. Sosyal medyada adınızı duyuracağınız işler yapabilir, akademik işlere imza atabilirsiniz. Evlilik gibi konular da gündeminiz olacaktır. Hafta ortasında Oğlak burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, işinizi ilgilendiren konular gündeminizde olacaktır. İşiniz ile ilgili yeni sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Terfi ya da zam alabilir, iş değişikliği gibi durumlar söz konusu olabilir. Aynı zamanda, sağlığınızı ilgilendiren konulara da dikkat etmeniz faydalı olacaktır.

Başak ve Yükselen Başak: Bu hafta Jüpiter’in Koç burcuna girmesi ile birlikte Mayıs ayına kadar olan süreçte, ortak kazanımlar ve finansal konularınız gündeminiz olacaktır. Bu süreç içerisinde, ortak gelirlerinizde artışlar yaşanabilir, miras, nafaka vb. gibi konular gündeminiz olabilir. Yatırım amaçlı kredi başvuruları yapabilir ve olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Hafta ortasında Oğlak burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, aşk hayatınızda hareketlilikler yaşanabilir. Yeni ve ciddi bir ilişkiye başlama kararı alabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onları ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayrıca bu Yeni Ay çocuk sahibi olmak isteyen Başak burçlarını da oldukça olumlu etkileyecektir.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu hafta Jüpiter’in Koç burcuna girmesi ile birlikte Mayıs ayına kadar olan süreçte, ikili ilişkiler ve ortaklı işleriniz açısından oldukça olumlu bir döneme giriş yapacaksınız. Bu dönem bekar olan Terazi burçları evlenme kararı alabilirler. Evlilikleri devam eden Terazi burçları ise partnerlerini ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirler. Ortaklı iş veya projelerden yana gelirler elde edebilirsiniz. Hafta ortasında Oğlak burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, aileniz ve ev yaşantınızı ilgilendiren durumlar gündeminiz olabilir. Ebeveynlerinizin sağlık sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Evinizde tadilat gerektiren işler ile uğraşabilir, taşınma kararı alabilir veya gayrimenkul alım satımı yapabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep: Bu hafta Jüpiter’in Koç burcuna girmesi ile birlikte Mayıs ayına kadar olan süreçte, iş hayatınız ve günlük rutinlerinizi ilgilendiren konular gündeminiz olacaktır. İş değişikliği yapabilir, terfi alabilir, işinizi ilgilendiren konularda yeni sorumluluklar üstlenebilir ve buna bağlı olarak da gelirlerinizde artışlar yaşayabilirsiniz. Günlük temponuz ve iş yoğunluğunuz artabilir. Ayrıca bu dönem devam eden sağlık sorunlarınızda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta ortasında Oğlak burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, kardeşleriniz ve yakın çevrenizin sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Seyahat programları yapabilir, eğitimlere başlama kararı alabilirsiniz. Yeni iş ve projelere de başlama kararı alabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay: Bu hafta Jüpiter’in Koç burcuna girmesi ile birlikte Mayıs ayına kadar olan süreçte, oldukça olumlu etkiler altında olacağınız bir dönem sizleri bekliyor olacaktır. Bu dönem bekar olan Yay burçları yeni bir ilişkiye başlayabilirler. Çocuk sahibi olmak isteyen Yay burçlarını ise gökyüzü oldukça destekliyor olacaktır. Bu dönem hobilerinize yönelme kararı alabilir ve hobinizi mesleğe çevirebilirsiniz. Yaratıcılığınız da oldukça artacaktır. Hafta ortasında Oğlak burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, finansal gelirlerinizde artışlar yaşayabilirsiniz. Toprak ve gayrimenkul alım satımından gelirler elde edebilirsiniz. Kendinize yeni finansal kaynaklar yaratmak için bulunduğunuz girişimler olumlu sonuçlanabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu hafta Jüpiter’in Koç burcuna girmesi ile birlikte Mayıs ayına kadar olan süreçte, aile yaşantınız ve evinizi ilgilendiren konular gündeminiz olacaktır. Bu dönem evlenme kararı alabilir ve kendi evinizi kurabilirsiniz. Ailenize yeni bir üye katılabilir ve aileniz genişleyebilir. Ebeveynlerinizin ve ailenizin desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Gayrimenkul alım satımından gelirler elde edebilirsiniz. Hafta ortasında Oğlak burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, hayat planlarınızda yapmak istediğiniz konular için eyleme geçme gücünü ve motivasyonunu kendinizde bulabilirsiniz. Hem kariyer hem ilişkiler hem de aileniz ile ilgili konularda olumlu gelişmeler ve yeni başlangıçlar yaşayabilirsiniz.

Kova Yükselen Kova: Bu hafta Jüpiter’in Koç burcuna girmesi ile birlikte Mayıs ayına kadar olan süreçte, kardeşlerinizin ve yakın çevrenizin desteğini daha yakından hissettiğiniz bir dönem içinde olacaksınız. Bu dönem içinde taşınma ve çevre değişimi gibi konular gündeminizde olabilir. Yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Ticaret hayatından gelirler elde edebilir, adınızı duyuracağınız işler ve projelere başlama kararı alabilirsiniz. Hafta ortasında Oğlak burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, sağlığınızı ilgilendiren konulara özen göstermeniz faydalı olacaktır. Bu süreçte kendinizi biraz dış dünyadan izole etmek isteyebilir ve bilinçaltınıza attığınız konular ile yüzleşebilirsiniz.
 
Balık ve Yükselen Balık: Bu hafta Jüpiter’in Koç burcuna girmesi ile birlikte Mayıs ayına kadar olan süreçte, finansal açıdan oldukça şanslı olduğunuz bir dönem sizleri bekliyor olacaktır. Gelirlerinizde artışlar söz konusu olabilir. Kendinize finansal kaynaklar yaratmak için bulunduğunuz girişimlerden olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işler yaparak gelirlerinizi arttırabilirsiniz. Finansal açıdan yapmış olduğunuz bütün girişimler olumlu sonuçları da beraberinde getirecektir. Hafta ortasında Oğlak burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizin desteğini aldığınız bir süreç içinde olacaksınız. Arkadaş çevrenizden birileri ile ortaklı iş veya projelere başlayabilirsiniz. Aynı zamanda kariyerden kazandığınız gelirlerde de artışlar yaşanabilir.