Bu kadarına da pes! Kaldıkları otelde sahte içki üretip piyasaya sürmeye başladılar!

Emniyet ekipleri daha önce takibe aldığı iki kişiye konakladıkları otel odasında baskın yaptı. Otel odasında içki üretip sattıkları tespit edilen kişiler suç üstü yakalandı. Operasyonda 190 litre sahte içki ve çok sayıda şişe ile viski kiti ele geçirildi.

Bu kadarına da pes! Kaldıkları otelde sahte içki üretip piyasaya sürmeye başladılar!

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri kent dışından gelen ve takibe alınan iki kişiye kaldıkları otel odasında baskın yaptı. Otel odasında içki üretip sattıkları tespit edilen kişiler suç üstü yakalandı. Operasyonda 190 litre sahte içki ve çok sayıda şişe ile viski kiti ele geçirildi.

Kars Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, kentte sahte ve kaçak içki üretenlere yönelik çalışma başlatıldı.

Bu çerçevede polislerce takibe alınan ve başka bir ilden geldikleri Kars'ta bir otelde konaklayan M.D. ile Ö.K. takibe alındı. Takip sonucu otel odasında içki üretip sattıkları belirtilen kişiler, otele düzenlenen operasyonla suçüstü yakalandı.

Otel odasındaki aramada, bir kısmı 10 litrelik su bidonlarına doldurulan 190 litre sahte içki, sahta içki üretiminde kullanılan 15 litre etil alkol ve çok sayıda kullanılmış boş etil alkol şişesi ile 14 viski kiti ele geçirildi.

Gözaltına alınan M.D. ve Ö.K'nin emniyetteki sorguları sürüyor. İfadesine başvurulan otel sahibinin serbest bırakıldığı öğrenildi.