Bu nasıl baba? Kendi bebeğini tekmeledi

İzmir'de bir alışveriş merkezinde bir adamın henüz yürüyemeyen bebeği önce yere bırakıp, düşünce de tekmelemesi, alışveriş yapan başka bir vatandaş tarafından görüntülendi.

Ne olduğunu anlayamayan bebeğin kuçağa alındıktan sonra adamdan yalvarırcasına boynuna sarılması ise yürek sızlattı.

Çocuğu belirgin şekilde hırpalayan adama alışveriş yapan diğer vatandaşlardan tepki yağdı. Küçük çocuğun dayak yemesinden rahatsız olan vatandaşlar güvenlik görevlilerini çağırdı. Ancak güvenlik görevlileri bir süre sakince konuşan adam, alışveriş merkezinden ayrıldı. 

Balçova'daki bir alışveriş merkezinde yürekleri sızlatan bir görüntü çekildi. Görüntülerde bir adam kuçağındaki çocuğu sert bir şekilde yere bırakıyor. Ancak daha yürümeyi bilmeyen çocuk yüz üstü yere düşüyor. Adam bebeği kaldırmak yerine tekme atıyor. Bebek tekrar yere kapaklanıyor. Daha sonra kolundan tutarak savurduğu bebeği tokatlıyor. 

Bu sırada olaya şahit olan bir adam, asabi adama uyarıda bulunuyor ancak uzaklaşamıyor. Adamın tekrar çocuğu dövmesinden endişe eden vatandaş bir süre sonra tekrar dönerek uyarılarına devam ediyor. 

Dayak görüntülerini kaydeden vatandaş ise güvenlik görevlisi çağırmakla da istediği sonucu alamayınca çektiği görüntüleri sosyal medyada paylaşarak tepkisini gösterdi.