Bu videoyu izleyince hıçkıra hıçkıra ağlayacaksınız! Sevdiklerinizi sakın üzmeyin

20 yaşındaki İranlı yönetmenin ödül alan bir buçuk dakikalık filmi sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Altyazı olmayan kısa filmde sanatın evrensel dili ile anlatılmak istenen mesaj izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

20 yaşındaki genç İranlı yönetmen tarafından çekilen kısa film, izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Bir buçuk dakikalık altyazı olmayan kısa film, sosyal medya gündemine düştü. Kısa zamanda binlerce beğeni ve yorum aldı. 

"SON SAHNEDE AĞLAMA GELDİ"

İzleyenlerin gözyaşlarını tutamadığı videoya binlerce yorum geldi. Kimileri 20 yaşındaki genç yönetmeni överken kimileri de videonun içeriği hakkında yorum yaptı.

Kısa videoyu özetleyen kullanıcılar da oldu, Bir kullanıcı, "Yaşlı adam çiçek almış eşinin mezarına gidiyor. Yan tarafta kavga eden çiftleri görünce aldığı çiçeği yan araca gönderiyor eşim yaşasaydı oda bunu yapmamı isterdi diye. Sevdiklerinizin kıymetini yaşarken bilin elinizden gidince kıymet bilmek bi anlam ifade etmiyor. 20 yaşında bir gence göre gayet anlamlı bi kısa film olmuş." yorumunda bulundu.