Bu yıl en çok hangi şarkılar dinlendi? İşte Spotify Wrapped 2022 özeti...

2022 Spotify özeti uygulamayı kullanan bireyler tarafından merak ediliyor. Geçtiğimiz yıllarda Spotify Wrapped ile kullanıcılar bir yıl boyunca en çok dinledikleri müzikleri, sanatçıları öğrendi. 2022 Spotify özeti paylaşıldı. Peki 2022 Spotify özetine nasıl bakılır? İşte 2022 Spotify Wrapped ile ilgili detaylar...

Bu yıl en çok hangi şarkılar dinlendi? İşte Spotify Wrapped 2022 özeti...

Popüler müzik dinleme platformu Spotify’ın Wrapped 2022 özeti açıklandı. Müzik ve podcast uygulaması Spotify, 2022 yılında en çok dinlenen şarkıları paylaştı.

2022'de Türkiye'nin en çok dinlenen sanatçısı UZI oldu. En çok dinlenen şarkı ise Bi Tek Ben Anlarım (KÖFN) oldu. Aynı şekilde en çok dinlenen albüm ise yine UZI'nin El Chavo albümü oldu. 2022'de Spotify'dan en çok dinlenen kadın sanatçısı koltuğunda ise Sezen Aksu yer aldı. Türkiye'nin 2022'de en çok dinlediği grup ise Duman oldu.

Spotify 2022 en çok dinlenen sanatçı

Bu yıl dünya çapında en çok dinlenen sanatçı Bad Bunny oldu ve onu Taylor Swift, Drake, The Weeknd ve BTS izledi.

Bu yıl en çok hangi şarkılar dinlendi? İşte Spotify Wrapped 2022 özeti... - Resim : 1

Dünya çapında en çok dinlenen şarkılar, Harry Styles'ın "As It Was", Glass Animals'ın "Heat Waves", The Kid LAROI'in "STAY (with Justin Bieber)", Bad Bunny'nin Chencho Corleone'ye eşlik ettiği "Me Porto Bonito" ve Bad Bunny'den "Tití Me Preguntó" oldu.

Spotify Wrapped 2022 özetine nasıl bakılır?

Spotify kullanıcıları, 2022 Spotify özetini Spotify'ın ana sayfasında ve arama kısmından Spotify Wrapped'e erişim sağlayabilirler.